DP'li Enginyurt Eskişehir'e geldi

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Eskişehir'e geldi, ziyaretlerde bulundu, partililerle bir araya geldi. 

SİYASET 10.04.2021, 11:32
DP'li Enginyurt Eskişehir'e geldi

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Eskişehir ziyaretinde Eskişehir yönetimi ve partililerle bir araya geldi, çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

Ziyaret ettiler, talepleri dinlediler 

Enginyurt, beraberinde DP Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan ve parti yöneticileri ile birlikte Oto Galericiler Sitesi esnafını, Eskişehir Tornacılar Oto Tamircileri ve Küçük Sanayiciler Odası Başkanı Adnan Karamanlı ve oda yönetimini, Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Naci Erdemli'yi, Eskişehir esnafı ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. 

Hükümeti eleştirdi 

Parti binasında da partililer ile bir araya gelen Enginyurt, hükümete yönelik eleştirilerde bulundu. Enginyurt, "Öğrenci kenti olan Eskişehir'de devletinden de destek alamayan on binlerce esnaf iflas etti. Halen iktidarda olanlar ise ‘vermeye devam edin' diyor. Verelim de ne istiyorsunuz daha. Emekliye intibak yasası çıkacağı söylenmiş, yerine getirilmemiş. 3600 ek gösterge söz verilmiş, yerine getirilmemiş. Hala iktidar ver diyor. Neyi verecek bu millet. Neyi vermeye devam edeceğiz size" dedi. Partide düzenlenen toplantıya partililer yoğun katılım gösterdi. 

Demokrat Parti binasındaki toplantıda ayrıca pasta kesilerek Cemal Enginyurt'un doğumgünü de kutlandı. 
 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@