banner163

Dündar Ünlü: Devlet Bahçeli o zaman da engellemişti

Dündar Ünlü'den "erken seçim" söylemleri ile ilgili dikkat çeken paylaşım ve tespitler...

SİYASET 28.11.2021, 01:25 28.11.2021, 12:17
Dündar Ünlü: Devlet Bahçeli o zaman da engellemişti

Eskişehir’in önde gelen siyasetçilerinden, eski, AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü'den twitter'da dikkat çeken paylaşımlar... 

Dündar Ünlü twitter'daki flood'unda şu ifadelere yer verdi: 

"Baktığımda şaşırıp kalıyorum"

1-Benim anlamadığım şu, güya siyaset yapıyoruz diye parti kurup ülke yönetimine talip olma hayalleri de olanların, ulusal tv kanallarına çıkıp yaptığı konuşmalara baktığımda şaşırıp kalıyorum.

"Sürekli söylenen asılsız iddia şu..."

2-Yalan yanlış, gerçek dışı söylemler. Sürekli söylenen asılsız iddia şu: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2002 yılında durup dururken ülkeyi nasıl seçime götürdüyse şimdi de ülkeyi her an seçime götürebilir.

"Gerçek ise şudur..."

3-Bu söylem tamamen uydurma ve cahilcedir! Gerçek ise şudur: 2002 yılında iktidar ortağı DSP'nin içindeki bir grup, Hüsamettin Özkan, İsmail Cem önderliğinde ve Kemal Derviş'in desteğiyle de Yeni Türkiye Partisini kurdular.

"Amaç... MHP'yi devre dışı bırakmaktı"

4-Bu partinin amacı DSP'nin içini boşaltıp ANAP ve DYP ile yeni bir koalisyon hükümeti kurarak MHP'yi devre dışı bırakmaktı.

"Devlet Bahçeli siyaset mühendisliğini gördü..."

5-Devlet Bahçeli buradaki siyaset mühendisliğini gördüğü için MHP'nin barajı geçememe riskine rağmen erken seçime gidilmesinin doğru olacağını söylemiştir.

"Durup dururken erken seçim istemedi... Çok da doğru yaptı"

6- Sayın Devlet Bahçeli, 2002 yılında durup dururken seçim istememiş, millet iradesini devre dışı bırakacak bir organizasyona engel olmuş, çok da doğru yapmıştır.

"Siyaset cahili bir muhalefet"

7-Bugün ülke yönetimine talip olma iddiasında bulunan siyaset cahili bir muhalefetten ülke için ne kadar endişelensek azdır. Cumhur İttifakı'nın ülkemiz için önemi her geçen gün daha çok anlaşılmaktadır.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@