banner163

Emine Nur Günay: Aday adayı olmayacağımı daha önce açıklamıştım

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay: "Aday adayı olmayacağımı birkaç ay önce açıklamıştım. Çünkü ülkemize hizmet etmenin bir sürü yolu var. Şimdi bayrağı devretme zamanı."

SİYASET 12.04.2023, 22:53 13.04.2023, 00:07
Emine Nur Günay: Aday adayı olmayacağımı daha önce açıklamıştım

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programı ve milletvekili adayları tanıtım toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Eskişehir milletvekili adayı Fatih Dönmez, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehir milletvekili adayları Ayşen Gürcan, Ali Demirel, Hakan Çizmelioğlu, Pınar Turhanoğlu Gücüyener, Derya Çıraklı ile belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantı AK Parti'nin gövde gösterisine sahne oldu. 

"Cumhurbaşkanımıza müteşekkirim, onun takdiriyle Eskişehir'e ve ülkeme hizmet etme fırsatı buldum"

Buluşmada konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, "Ramazan deyince benim aklıma seçim kampanyaları geliyor. Sizlerle beraber neler yaşamadık ki, 2015'te iki seçim, 2016'da hain darbe girişimi, sabahlara kadar nöbetler... 2017'de Cumhurbaşkanlığı sistemi için referandum, 2018'de Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim, 2019'da yerel seçim, 2020 ve 2021 pandemi ve doğal afetler... Derken 2023... 2023'e damga vuracak sizlersiniz. Gece saat 11-12'de dolma sarıp getiren dostlarımızı hatırlayalım. 40 günlük bebeğini annesine bırakıp bizimle sabahlara kadar program yapan gönüldaşlarımızı hatırlayalım. Bu başarılar arkasında hep sizler varsınız. Bizler belki görünen yüzleriz. Ama 2023'te de başarılara sizler imza atacaksınız. Elimden geldiğince iki dönem Eskişehir milletvekilliği yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile şehrim ve ülkeme hizmet etme fırsatı buldum. Kendisine müteşekkirim" dedi.

"Prof.Dr. Nabi Avcı ile iki dönem birlikte milletvekilliği yapmak benim için onurdu"

Günayi "Benim için bir önemli teşekkür var. Desteğini emeğini hiçbir zaman esirgemeyen sayın bakanımız Prof.Dr. Nabi Avcı'ya... Gerçekten iyi ki yolumuz siyasette kesişmiş, iyi ki onunla siyaset yapmışım, iyi ki varsınız diyorum sayın bakanım ve şükranlarımı sunuyorum. Sizinle iki dönem birlikte milletvekilliği yapmak benim için onurdu. İçim rahat. Şimdi bayrağı sayın bakanımıza ve sevgili adaylarımıza tesim edeceğiz" diye konuştu.

"Aday adayı olmayacağımı birkaç ay önce açıklamıştım... Çünkü ülkemize hizmet etmenin bir sürü yolu var"

Günay, "Aday adayı olmayacağımı birkaç ay önce açıklamıştım. Çünkü ülkemize hizmet etmenin bir sürü yolu var. Şimdi bayrağı devretme zamanı. Şimdi çok başarılı bir ekibe gönlümüz rahat bayrağı teslim ediyoruz. Her zaman yanınızdayız. Sizlerden biriyim ve her zaman sizlerle olacağım. Gönül bağım Eskişehir ile devam edecek. Biliyorsunuz, rahmetli babam, Dr. Yusuf Cemal Özkan 16. dönem milletvekiliydi. Onun izinde yürümeye çalıştım. Benim gönlüm Eskişehir'de, her zaman birlikte olacağız. 14 Mayıs seçimleri çok önemli. Milletimizin sağduyusuna inanıyorum. En güzel cevabı sandıklarda vereceğiz" dedi. 

Nabi Avcı: Bize de ne düşerse buradayız, emrinizdeyiz - Detaylar için tıklayın 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 Nisan'da Eskişehir'e geliyor - Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@