Emine Nur Günay: Başlasın Türkiye Yüzyılı!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay'dan seçim öncesi mesaj: Başlasın Türkiye Yüzyılı!

SİYASET 13.05.2023, 13:56 13.05.2023, 20:45
Emine Nur Günay: Başlasın Türkiye Yüzyılı!

Bu seçimde yeniden aday olmayan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, yarın gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri öncesi bir açıklama yaptı. 

"Türk halkı her zaman demokrasisine sahip çıkmış, canı pahasına korumuştur"

Günay açıklamasında, "Demokratik siyasal sistemin vazgeçilmez süreçlerinden olan seçimlerin birini daha 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz. Türk halkı her zaman rekor katılım oranları ile demokrasisine sahip çıkmıştır. En son 15 Temmuz kalkışmasında olduğu gibi demokrasisini tarih boyunca canı pahasına korumuştur" dedi. 

"Halkımızın sağduyusu ve feraseti ile provakasyonlara izin verilmeyeceğine inanıyorum"

Günay, "Cumhuriyetimizin 100. yıldönümüne denk gelen bu seçim ülkemizin ikinci yüzyılında kaderini belirleyecek, yeni bir yüzyıla yelken açmamızın adımı olacaktır. Huzur ve barış içinde geçen, Türk Milletine yakışan bir seçim süreci geçirmemizi yürekten temenni ediyor, halkımızın sağduyusu ve feraseti ile provakasyonlara izin verilmeyeceğine inanıyorum" diye konuştu. 

Günayi "Sandıktan çıkan sonuca saygımız sonsuz, milletimizin tercihi başımız üstüne…14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, başlasın ‘Türkiye Yüzyılı’ diyorum" dedi.

Günay sosyal medyada paylaştı 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, "Söz uçar, eser kalır" diyerek sosyal medyada bir video paylaştı ve "Ne mutlu gören gözlere, duyan kulaklara, önyargısız gerçeği söyleyebilen dillere.. 28. Dönem Milletvekillerimiz ile bu hizmetler katlanarak devam edecek" dedi. 

Videoyu aşağıdaki paylaşımdan izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@