Emine Nur Günay Han'da köyleri ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay “Köy Köy Eskişehir" projesi kapsamında Han ilçesine yaptığı ziyarette köyleri de gezdi, vatandaşları dinledi.

SİYASET 04.08.2022, 13:49 04.08.2022, 13:55
Emine Nur Günay Han'da köyleri ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr.Emine Nur Günay “Köy Köy Eskişehir" Projesi kapsamında Han Köylerini ziyaret etti. Köy ziyaretlerinde İl Yönetiminden Dış İlçe Koordinatörü Ahmet Akpınar, Han İlçe Koordinatörü Cenk Sezer, İlçe Başkanı Arif Taşçı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Belceli eşlik etti.

Prof. Dr. Günay, "Her ilçe ziyaretimizde mutlaka köylerimize de uğruyoruz. Hepsini aynı anda gezmek mümkün değil. Bazen muhtarlarımız arıyor, gitmediğim için serzenişte bulunuyorlar, biz de açıklıyoruz. Pandemi döneminde ziyaretlere ara vermek zorunda kaldık ama bu yıl tempomuzu artırdık. Köy ziyaretlerimize devam edeceğiz inşallah" dedi. 

Başara Köyü'nde şehit ailesini de ziyaret etti 

Prof. Dr. Günay, Han’ın Başara köyünü ziyaret etti, köy sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle Muhtarı İlhan Beyaz taleplerini iletti. Günay, "Bize aktarılan konuları değerlendirdik, notlarımızı aldık. Yapabileceklerimizi net olarak paylaştık, yapamayacaklarımız hakkında nedenlerini açıkladık. Kanalizasyon, içme ve kullanma suyu Büyükşehir Belediyesi’ne ait hizmetler” dedi. Şehit Mevlüt Çetiner’in Köyde ikamet eden babasını Mahalle Muhtarı İlhan Beyaz , ilçe teşkilatı ve koordinatörler ile ziyaret etti. Günay “Şehidimizin babasını ziyaret ettik, annesi hastanede tedavi gördüğü için selamlarımızı ilettik. Kendilerine Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettim. Devletimiz tüm imkanları ile her daim şehit ailelerimizin yanında” dedi.

İskankuyu ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi 

Han’da ikinci köy ziyareti İskankuyu’ya oldu. Köy muhtarı Selim Dizili köyün ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Günay “İskankuyu köy sakinleri ile sohbet ettik, taleplerini dinledim. Hükümetimizin hizmet alanı içindeki sorunları ilgili mercilerle paylaşacağım” dedi. Köyde yaşayan engelli genç Tolga ve babası Yaşar Topardıç ile tanışan Günay, “Tolga çalışmak istediğini söyledi, hemen Kaymakamımız Murat Ak’a ilettik. Elimizden gelen desteği vereceğiz. Devletimiz ve bizler bunun için buradayız. Köy sakinlerimizin Tolga ve babasına gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederim” dedi. 


 

 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@