banner163

Emine Nur Günay Hatay'dan paylaştı... "Biz değil, Jose Andres söylüyor"

Hatay'da koordinasyon çalışmalarına destek veren AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, World Central Kitchen uluslararası yardım kuruluşunun kurucusu dünyaca ünlü şef Jose Andres'in deprem bölgesinden yayınladığı videoyu paylaştı... "Biz değil, World Central Kitchen söylüyor"

SİYASET 14.02.2023, 14:46 14.02.2023, 15:02
Emine Nur Günay Hatay'dan paylaştı... "Biz değil, Jose Andres söylüyor"

Halen deprem bölgesinde bulunan ve Hatay'da koordinasyon çalışmalarına destek veren AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, World Central Kitchen uluslararası yardım kuruluşunun kurucusu dünyaca ünlü şef Jose Andres'in deprem bölgesinden yayınladığı videoyu sosyal medyadan paylaştı. 

Jose Andres: "Bir anda 20 deprem gibi, büyük yıkım... Ne kadar etkin olduklarına hayran oldum"

Emine Nur Günay yaptığı paylaşımda, Türkiye'ye gelerek deprem bölgesindeki çalışmalara katılan World Central Kitchen'ın kurucusu Jose Andres'in "Bir anda 20 deprem gibi, çok büyük bir yıkım. Saatler içinde yollar onarılıyor, kamplar kuruluyor, gıda ve battaniyeler temin ediliyor. Ne kadar etkin olduklarına hayran oldum" sözlerinin yer aldığı videosuna yer verdi ve ekledi: 

"Biz değil, World Central Kitchen söylüyor. Tabii ki eksiklikler, yetişilemeyen yerler olabilir. Ama el insaf!"

World Central Kitchen nedir? Jose Andres kimdir? 

José Ramón Andrés Puerta, İspanyol bir şef ve kendini doğal afetlerin ardından yemek sağlamaya adamış, kar amacı gütmeyen ABD merkezli World Central Kitchen'ın kurucusudur. World Central Kitchen, doğal afetlerin ardından yemek sağlamaya kendini adamış, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. 2010 yılında şef José Andrés tarafından kurulan organizasyon, yıkıcı depremin ardından büyük Haiti depreminde de en etkin yardım kuruluşlarından biri olmuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@