Emirdağlılar Vakfı başkanlığına aday oldu

Emirdağlılar Vakfı seçimi öncesinde flaş gelişme! Hasan Murat Kahya "adayımız" diyerek duyurdu... Dr. Veli Görkem Pala başkanlığa adaylığını açıkladı.

SİYASET 21.05.2022, 00:22 22.05.2022, 12:38
Emirdağlılar Vakfı başkanlığına aday oldu

Emirdağlılar Vakfı Genel Kurulu öncesinde flaş gelişme yaşandı. Vakıf Başkanı Hasan Murat Kahya'nın "ortak ve tek aday" çağrısı sonrasında, Hasan Murat Kahya yaptığı açıklamada, adayları olarak Eskişehir 112 Acil Servis Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala'yı belirlediklerini duyurdu... Veli Görkem Pala da yaptığı açıklamada, "Hedefimiz; bir ve beraber olmak. Bize duyulan bu güveni boşa çıkarmamak en büyük sorumluluğumuz olacak" diyerek adaylığını açıkladı. 

Dr. Veli Görkem Pala adaylığını açıkladı

Dr. Veli Görkem Pala, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Değerli Emirdağlı Hemşerilerim; Dünyanın her yerindeki her görüşten Emirdağlı hemşerilerimin yenilik için yoğun istekleri sonucunda birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla hiç bir hemşerimizi öteki görmeyerek büyüklerimizin, vakfımıza bugüne kadar hizmeti dokunan herkesin tecrübelerini ve görüşlerini dağarcığımıza alarak Emirdağlılarla bir ve beraber bir yola çıkıyoruz. Hedefimiz; bir ve beraber olmak. Bize duyulan bu güveni boşa çıkarmamak en büyük sorumluluğumuz olacak. Yolumuz açık olsun. Allah yardımcımız olsun" dedi. 

Hasan Murat Kahya: Adayımız Dr. Veli Görkem Pala'dır 

Emirdağlılar Vakfı Başkanı Hasan Murat Kahya da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Son bir haftadır bütün Emirdağlılar tek liste etrafında birlik olsun söylemimize tek Gürler Koçak yanıt verdi. Daha önce vakfımızda 12 yıl hizmet eden sayın Orhan Özkır 6 yıl aradan sonra ben tekrar adayım çekilmeyeceğim dedi. Şahsım 6 yıldır, Orhan Özkır 12 yıl vakfa hizmet verdi. Bütün hemşerilerime çağrımdır! Vakıf 2 kişiden ibaret değildir, Ben ve ekibim genç dinamik hemşerilerimizi bir araya getirecek enerjisi ile Emirdağlıları bir araya getireceğine inandığımız Eskişehir 112 Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala adayımız olmuştur. Şehrimize, bütün hemşerilerimize kaybedeni olmayan bir seçim diliyorum. Bu seçim kaybedeni olmayan bir seçim olacak , beraber güzel yarınlar herkese hayırlı olsun diliyorum" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@