"Emirdağ’sız Emirdağlılar Vakfı olmaz"

Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Veli Görkem Pala ve yeni yönetim kurulu üyeleri Emirdağ’da bir dizi ziyarette bulundu.

SİYASET 09.06.2022, 12:22 09.06.2022, 12:47
"Emirdağ’sız Emirdağlılar Vakfı olmaz"

Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Veli Görkem Pala ve yeni yönetim kurulu üyeleri Emirdağ’da Kaymakam Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu ziyaret etti.

Ziyaretlerde yeni yönetim ve vakfa olan desteğini dile getiren Bilici ve Koyuncu, vakfın çok değerli bir dönemde heyecanla hizmette olacağından şüphelerinin olmadığı belirtti.

Protokol ziyaretlerinin ardından Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Veli Görkem Pala ve yeni yönetim kurulu üyeleri Emirdağ’da sivil toplum kuruluşu başkanları ve Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları ile danışma yemeğinde bir araya geldi. 

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. İbrahim Aktepe, Emirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şükrü Irbık, Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Öztürk Köycü, Emirdağ Şöforler ve Taşıyıcılar Odası Başkanı Hayri Soysal, AK Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş, MHP İlçe Başkanı Orbay Divrikli, İYİ Parti İlçe Başkanı Ergün Yardımcı ve CHP İlçe Başkan Vekili Recep Özel ile öğle yemeğinde bir araya gelen Emirdağlılar Vakfı yönetimi yeni dönemin yol haritası için verimli görüşmeler yaptı. 

Toplantıda Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr.Veli Görkem Pala, “Emirdağ’sız Emirdağlılar Vakfı olmaz. Emirdağ ile birlikte büyüyeceğiz, güçleneceğiz. Emirdağlılar Vakfı, Emirdağlıların ortak aklı” diye konuştu. 

Toplantıya katılan STK ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür eden Dr.Veli Görkem Pala, Emirdağlılarla danışma toplantılarının süreceğinin altını çizdi. 

Öğle yemeğinden sonra Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr.Veli Görkem Pala ve yönetim kurulu üyeleri Emirdağ’da esnafı da ziyatret etti. 

Ziyaretlerde yoğun ilgi gören Emirdağlılar Vakfı yönetimi oluşan güven ve beraberlik atmosferinden mutluluklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@