banner163

Erdoğan Büyük Kongre'de konuşuyor... Canlı Yayın izle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde konuşuyor... Canlı Yayın izle...

SİYASET 24.03.2021, 11:45 24.03.2021, 14:07

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde konuşuyor... Canlı Yayın izle... 

AK Parti'nin 7. Olağan büyük Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merakla beklenen konuşması başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına illeri tek tek sayarak başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:
Kongremize hoş geldiniz. Kalbi millet ve memleket sevdasıyla çarpan tüm vatandaşlarımı selamlıyorum. Sizlerin şahsında istikbalimiz için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi selamlıyorum. İnsanlığa, ümmete, ülkemize hizmetin ilk aşaması olarak gördüğümüz bu kongremize de Rabbimize niyazla başlıyoruz. Biz fanilerin elbette hatası ve eksiği olmuştur, olacaktır. Önemli olan istikameti doğru, azmi güçlü tutmaktır.

"TÜRKİYE'Yİ 2053 VİZYONUNA BU İTTİFAKLA KAVUŞTURACAĞIZ"

MHP'ye ve Genel Başkan Sayın Bahçeli'ye Cumhur İttifakı çatısı altında bizimle birlikte yürüdükleri için şahsım ve partililerim adına şükranlarımı sunuyorum.  Türkiye'yi önce 2023 hedeflerine ardından da 2053 vizyonuna inşallah bu ittifakla kavuşturacağız.

Ekim 2003'teki ilk olağan kongremizde 'Her Şey Türkiye İçin' diyerek yola çıkmıştık. Kasım 2006'daki ikinci kongrede 'Türkiye'nin Partisi Türkiye'nin Lideri' diye milletle kucaklamıştık.  Geçmişimizi hakkıyla bilmeden, bugünün hakkını vermeden, geleceği inşa edemeyiz. Tek parti faşizminden darbe ve vesayet cenderesine, bunların yol açtığı siyasi, sosyal, ekonomik krizlerden, bölgesel ve küresel tehditlere kadar nice zorlu mücadeleyi, yine aynı anlayışla yürüttük. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması devam ediyor... Yukarıdaki videodan izlebilirsiniz... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@