Erhan Erden: Daha müreffeh, kazançlı ve huzurlu bir Seyitgazi için...

AK Parti Seyitgazi Belediye Başkanı aday adayı Erhan Erden'den açıklama...

SİYASET 14.11.2023, 14:21 14.11.2023, 14:29
Erhan Erden: Daha müreffeh, kazançlı ve huzurlu bir Seyitgazi için...

AK Parti Seyitgazi Belediye Başkanlığı aday adayı Erhan Erden yaptığı açıklamada Seyitgazili hemşehrilerine seslendi.

Erhan Erden, "Çok değerli Seyitgazili hemşehrilerim... Sizler de biliyorsunuz ki uzun bir zamandan bu yana yapmış olduğum görevler hasebiylede ilçemizin her bir köşesini 51 mahallesini dolaşarak, istişarelerde bulunarak, gözlemleyerek, tabiri caizse adeta röntgenini çekerek bölgemizin sorunlarının neler olduğunu çok iyi biliyor ve her biri için çözüm yollarının ne olduğunu ve bunların çözüme ulaştırılması için gerekli Projelerimizin madde madde hazır olduğunu huzurunuzda beyan ediyorum" dedi. 

Erhan Erden, "Göreve geldiğimizde Acil Eylem Planımız, orta vadeli ve sürdürülebilir uzun zaman dilimine yayacağımız olan yol haritalarımız ile ilçemizi hakettiği hizmetlerle adım adım buluşturacağız. Sadece gündelik yaşamın kolaylaştırılması değil, turizmde ilçeye katma değer üreterek ilçe ekonomisini canlandırma adına her türlü yol haritamızı uygulama noktasında sizlerin desteğini çok önemsiyor ve bekliyorum" diye konuştu. 

"Seyitgazi için artık söylem değil eylem zamanı"

Erhan Erden, "Seyitgazi için söylenebilecek her söz söylendi ama artık söylem değil eylem zamanıdır. Hep birlikte el ele ilçemizi daha yaşanabilir, daha müreffeh, daha canlı, daha verimli ve ilçe halkının daha da kazançlı, mutlu ve huzurlu olduğu günler için bugün sizlerin huzurunda, 'Vira Bismillah' diyerek aday adaylığımı açıklıyorum. Bu inancı, bu kararlılığı ve bu cesareti sizlerin desteği ile yapabileceğimize canı gönülden inanıyorum" dedi. 

"Hemşehrilerime vefa borcumu ödemek için adayım... Hep birlikte yepyeni bir Seyitgazi inşa etmek için..."

Erden, "Seyitgazi'mizin manevi mihenk taşlarından aldığım ilham ile ilçemin bugüne kadar şahsıma birçok görevi tevdi etmiş olmasının karşılığı olarak çok kıymetli hemşehrilerime vefa borcumu ödemek için aday adayıyım. Bu yola çıkarken Seyitbattalgazi'nin kahramanlığını, Sücaattin Veli'nin hoşgörüsünü, Üryan Baba'nın irfanını, Melikgazi'nin hikmetini, Himmet Baba'nın inancını kendime rehber edinecegim. Hep birlikte el ele inşallah yepyeni bir Seyitgazi'yi inşa etmek için Yeni bir Kan Yeni Heyecan diyor hepinize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@