Erhan Erden'den Uğur Tepe'ye tepki! "Kendi icraatıymış gibi algı peşinde"

Eskişehir Seyitgazi'de doğalgaz çalışmaları için ilk kazma vurulurken, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe'nin çalışmaları kendi icraatıymış gibi sunmasına AK Parti Seyitgazi Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Erden'den cevap...

SİYASET 22.11.2023, 10:10 22.11.2023, 10:20
Erhan Erden'den Uğur Tepe'ye tepki! "Kendi icraatıymış gibi algı peşinde"

AK Parti Seyitgazi Belediye Başkan Aday Adayı, Seyitgazi Ziraat Odası Başkanı Başkanı Erhan Erden ilçede başlayan doğalgaz hattı çalışmaları başlarken CHP’li Seyitgazi Belediye Başkanı Ugur Tepe’nin kendi hizmetiymiş gibi gidip çalışmaların başında kurdela kesmesine tepki gösterdi.

"Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan'ın gayretleriyle ilk kazma vuruldu, belediye başkanı kendi icraatıymış gibi algı peşine düştü"

Erhan Erden yaptığı açıklamada, "İlçemizde dün yaşanılanlar adeta bir komedi gibi! Bakanımız Eskişehir Milletvekilimiz Sayın Fatih Dönmez'in genel seçim çalışmaları öncesinde Seyitgazi Muhtarlar Derneği'nde tüm muhtarlarımızın huzurunda vaad etmiş olduğu, bu kış Seyitgazi'de doğalgazı görmek istiyorum diye startını verdiği, ayrıca Sayın Milletvekilimiz Prof Dr Ayşen Gürcan'ın bizzat gelerek yerinde incelemeler yaptığı, bugün de ihalesi tamamlanarak ilk kazmanın vurulduğu noktaya koşarak gelen mevcut Belediye Başkanı kendi icraatıymış gibi algı peşine düşmüştür" dedi. 

"Takdiri Seyitgazili hemşehrilerimize bırakıyorum, bu planlanan mega projelerden sadece biri"

Erhan Erden, "Üzülerek söylüyorum ki asli görevlerini bile yerine getirmekte zorlananların Sayın Milletvekillerimizin icraatına yancılık yapma gayreti içinde olmalarına, Bakanımız Sayın Fatih Dönmez tarafından açıklama yapılarak gerekli cevap verilmiştir. Takdiri tüm Seyitgazi'li hemşehrilerimize bırakıyor Sayın Milletvekillerimiz başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek diyorum ki, bu doğalgaz çalışması Seyitgazi'mize yapılması planlanan mega projelerden sadece birisidir. Türkiye Yüzyılı ile inşallah Seyitgazi'mizinde tarihine damga vuracak hizmet dolu yıllar olacak" dedi. 

Erhan Erden, Fatih Dönmez'in paylaşımını da açıklaması ile paylaştı. 

Yorumlar (1)
H.ubrahim üzüm 3 ay önce
inşAllah bakalım doğalgaz boru hattı tamamlanır

Gelişmelerden Haberdar Olun

@