Erhan Erden görevi devretti... "Seyitgazimiz için yeni bir hizmet yoluna revan oluyorum"

Seyitgazi Ziraat Odası Başkanı Erhan Erden, AK Parti'den Seyitgazi Belediye Başkan aday adayı olması dolayısıyla Oda başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı ve görevi Başkan Yardımcısı Mevlüt Ülker'e devretti.

SİYASET 30.11.2023, 15:55 30.11.2023, 16:02
Erhan Erden görevi devretti... "Seyitgazimiz için yeni bir hizmet yoluna revan oluyorum"

Eskişehir'de AK Parti'den Seyitgazi Belediye Başkan aday adayı olan Erhan Erden, aday adayı olması dolayısıyla Oda başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı ve görevi Başkan Yardımcısı Mevlüt Ülker'e devretti. 

"İlçemizi hak ettiği yerlere götürebilmek için yeni bir hizmet yoluna revan oluyorum"

Erhan Erden yaptığı açıklamada, "2019 yılından beri büyük bir gururla yürütmekte olduğum Seyitgazi Ziraat Odası Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Seyitgazi Belediye Başkanlığına A.Adayı müracaatında bulunduğundan dolayı bugün itibariyle ayrılıyorum. Yönetim ve Meclis Kurullarımızın almış olduğu karar çerçevesinde 01 Aralık 2023 tarihi itibariyle Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığına Başkan Yardımcısı Mevlüt Ülker getirilmiştir. Tüm Meclis ve Yönetim Kurulu arkadaşlarıma bugüne kadar vermiş oldukları destek için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu vesileyle çiftçi ve üreticilerimize olan desteğimiz bundan böyle artarak devam edecektir. Hep birlikte el ele yeni hedeflere ulaşmak, ilçemizi hak ettiği yerlere götürebilmek temennisiyle yeni bir hizmet yoluna revan oluyorum. İyi ki varsınız" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@