banner163

Erkan Sarmaşık: Solculardan da oy alacağım... Eskişehir'deki dengeleri değiştireceğim

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir milletvekili adayı Erkan Sarmaşık, gazetecilerle bir araya geldi, açıklamalarda bulundu.

SİYASET 09.05.2023, 13:08 09.05.2023, 13:17
Erkan Sarmaşık: Solculardan da oy alacağım... Eskişehir'deki dengeleri değiştireceğim

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir milletvekili adayı Erkan Sarmaşık, düzenlediği toplantıda gazetecilerle bir araya geldi, sorularını yanıtladı. 

"Eskişehir'de sol cenahtan da oy alacağım... Eskişehir'de dengeleri değiştirebileceğimizi düşünüyorum"

Erkan Sarmaşık, sadece sağ cenahtan değil, Eskişehir'de sol görüşteki vatandaşlardan da önemli sayıda oy alacağına inandığını belirterek, "Eskişehir'de sol cenahtan da oy alacağız. Bunun sebebi de şu. Eskişehir'de 38 yıldır ailemiz, akrabalarımız, arkadaşlarımızla birlikteyiz. Eskişehir'deki durum da ortadadır, yüzde 65'lik kesimi kendini sosyal demokrat olarak kendini nitelendirir. Beni gerçekten iyi tanıyan bir kesim var. Onların da partizanlık yapmadan, partiye değil Eskişehir'e hizmet edeceğine inandıkları kişiye oy verecek, vatanını, milletini seven çok fazla insan olduğunu düşünüyorum. Ve bu yönde dönüşler alıyorum. Hayatı boyunca sağ cenahta hiçbir partiye oy vermemiş kişilerden de "Hayatımda hiç sağ partilere oy vermedim, ama bu sene sen olduğun için BBP'ye oy vereceğim" sözlerini çok duyuyorum. İnanılmaz güzel tepkiler var. Buna dayanarak da, Erkan Sarmaşık ve BBP olarak sol cenahtan da oy alacağım için buradaki Eskişehir'deki dengeyi değiştirebilecek bir kesimi yakalayabilirsek Eskişehir'de dengeleri değiştirebileceğimizi düşünüyorum" dedi. 

Erkan Sarmaşık, "Ve sol cenahtan oy almak için özel bir şey de yapmıyoruz. Beni tanıyan, güvenen, vatanını, milletini, devletini öncelik olarak alan insanlar kendileri doğal olarak geliyor. Bu anlamda soldaki o sessiz kesimden ciddi miktarda bir oy bekliyorum" diye konuştu. 

Erkan Sarmaşık, ayrıca seçim kampanyasında uyguladıkları "halkın koltuğu" uygulaması ile vatandaşlara da söz hakkı vermeyi ve onların taleplerini dinlemeyi ve duyurmayı amaçladıklarını söyledi. 

İnsanların ilgisini çekmek amacıyla yapay zeka kullanarak bir sistem oluşturduklarını belirten Sarmaşık, "Bunların da etkisini fazlasıyla görmeye başladık. Bu da bizim seçim sürecinde yapay zeka ile sosyal medya ve internet ortamını en iyi şekilde kullanmamızı sağladı. İlgi ve tepkilerin en iyi şekilde gösterilebilir bir yer olduğunu çok net görmüş olduk. Bu noktada kendimizi başarılı görüyoruz." diye konuştu. Seçim çalışmalarına ilişkin bilgi veren Sarmaşık, insanları dinlediklerini ve sorularına ellerinden geldiğince cevap verdiklerini dile getirdi.

Erkan Sarmaşık, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne 5 gün kaldığını anımsatarak, şunları kaydetti: "Yaptığımız çalışmalardan ve halkın ilgisinden memnun olduğumuzu söyleyebilirim. Seyitgazi, Çifteler, Alpu, Mihalıççık, Sivrihisar ve Günyüzü'nü ziyaret ettik. Şehir merkezinde de halk ve esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Videolarımız sosyal medyada yayınlanmaya devam ediyor. Gençlerimizin bununla alakalı ilgisi ve güzel görüşleri oldu. Son dakikaya kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@