banner163

Erol Mütercimler: Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı Büyükerşen'di

Erol Mütercimler'den Kemal Kılıçdaroğlu ve Yılmaz Büyükerşen ile ilgili dikkat çekici açıklamalar...

SİYASET 30.09.2023, 14:49 30.09.2023, 14:57
Erol Mütercimler: Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı Büyükerşen'di

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren ve genel başkanlıktan istifa etmesi gerektiğini savunan isimlerden Erol Mütercimler, youtube kanalındaki yayınında 2014 cumhurbaşkanlığı seçimi, Kemal Kılıçdaroğlu ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 

"Kılıçdaroğlu Büyükerşen'e 'Cumhurbaşkanı adayımızsın' dedi, Eskişehir'de miting düzenlemesini istedi"

Mütercimler yaptığı programda 2014'te Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı açıklanmadan önce Kılıçdaroğlu'nun Büyükerşen'e "Sen bizim cumhurbaşkanı adayımızsın" dediğini savunarak, "Kemal Kılıçdaroğlu, Yılmaz Büyükerşen hocaya diyor ki, 'Sen bizim cumhurbaşkanı adayımızsın.' Çok güzel... Diyor ki, 'Eskişehir'de bir miting düzenle, ben oraya geleceğim' Atlıyor geliyor Kemal Kılıçdaroğlu, Yılmaz Hoca da tüm hazırlıklarını yapıyor" diye konuştu.

"Kılıçdaroğlu 30 dakika kala mitingi iptal ediyor, Ankara'ya dönüyor"

Mütercimler, "Sabahtan gelmiş. Odunpazarı'nı filan geziyor, dolaşıyor. Miting yapılacak ya, mitinge 30 dakika kala Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki Yılmaz Hoca'ya "Mitingi iptal et, ben Ankara'ya dönmek zorundayım" Yılmaz Hoca, "Nasıl olacak, her şey hazırlandı" İptal ediyor, Kılıçdaroğlu Ankara'ya dönüyor. Rezalete bak. Kılıçdaroğlu Ankara'ya dönüyor ve Ekmeleddin İhsanoğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak açıklıyor..." dedi.

"Kılıçdaroğlu'na Ankara'ya dönmesi için kim telefon açtı?"

Mütercimler ayrıca, "Ondan sonraki uygulamalarına bakın. Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekten partinin başında kalmaması gerekiyor. Kendisi istifa etmeli. Bu parti için ciddi bir problem halindedir. Yılmaz Büyükerşen hoca ile konuşup nasıl bir akıldır... Yarım saat kala sen bunu iptal et, Ankara'ya dön. Kim Kemal Kılıçdaroğlu'na telefon açtı Ankara'ya dönmesi için? Bunlar kim?" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@