Ersin Tatar Eskişehir'e geliyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Eskişehir'e geliyor... Akademik yılın açılışının ilk dersini verecek.

SİYASET 02.10.2021, 14:16 03.10.2021, 13:34
Ersin Tatar Eskişehir'e geliyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Eskişehir'e gelecek... Ersin Tatar, iki günlük ziyaret programında Eskişehir'de çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve programlara katılacak. 

İlk ziyaret Gönül Dağı setine

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 3 Ekim Pazar günü (yarın) saat 11.00'de Eskişehir'deki ilk ziyaretinde TRT'de yayınlanan ve çekimleri Sivrihisar'da gerçekleştirilen Gönül Dağı dizisinin setini ziyaret edecek. 

Balmumu Müzesi, Millet Bahçesi ve Dede Korku Parkı'nı gezecek, şehidimiz Cengiz Topel'i anacak... 

 Ersin Tatar'ın öğle saatlerinde Eskişehir Valisi Erol Ayyıldızı ziyaretinin ardından Balmumu Müzesi, Dede Korkut Parkı ve Eskişehir Millet Bahçesi'ni ziyaret edeceği belirtildi. Ersin Tatar daha sonra saat 16.00'da Kıbrıs Harekatı şehitlerimizden Cengiz Topel'i anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulunulacağı törene katılacak. Ersin Tatar, akşam saatlerinde de Eskişehir yerel medyası ile düzenlenecek toplantıda basın mensupları ile bir araya gelecek. 

AÜ'de Akademik yılın açılışının ilk dersini verecek 

Ersin Tatar, 4 Ekim'de de Anadolu Üniversitesi 2021 - 2022 Akademik Yılı açılış törenine katılacak ve Akademik yıl açılış dersini verecek. 

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Töreni 4 Ekim Pazartesi günü Yunus Emre Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Törende Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a, Fahri Doktora Unvanı tevcih edilecek ve “Geçmişten Günümüze Kıbrıs Türklerinin Adada Varoluş Mücadelesi” konulu akademik yılın ilk açılış dersi de Cumhurbaşkanı Tatar tarafından verilecek. 

Anadolu Üniversitesi EDEV Başarı Bursları Ödülleri de sahiplerini buluyor

4 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da Yunus Emre Kampüsü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek törende, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın öncülüğünde ve Eğitimi Destekleme Vakfı’nın (EDEV) iş birliğinde geçen sene başlatılan Anadolu Üniversitesi EDEV Başarı Bursları Ödülleri de sahiplerini bulacak. 
 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@