banner163

"Eskişehir 3 bakan ile zirveye ulaşacak"

AK Parti Eskişehir milletvekili adaylarından Pınar Turhanoğlu Gücüyener: Eskişehir 3 bakan ile zirveye ulaşacak...

SİYASET 11.04.2023, 10:52 12.04.2023, 03:29
"Eskişehir 3 bakan ile zirveye ulaşacak"

AK Parti Eskişehir milletvekili adaylarından Pınar Turhanoğlu Gücüyener yaptığı açıklamada, "Bir bakanımız vardı şimdi üç bakanımız oldu" diyerek, Eskişehir'in Prof.Dr. Nabi Avcı'nın yanı sıra yeni dönemde Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan'ı da kazanarak zirveye ulaşacağını söyledi. 

"Bir bakanımız vardı şimdi üç oldu"

Pınar Turhanoğlu Gücüyener, "Türkiye Yüzyılı'nda hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz güçlü, bağımsız, müreffeh Türkiye’dir. Öncü Türkiye’dir. Mazlumların umudu, yenilmez Türkiye’dir. Hedeflerimiz doğrultusunda, ülkemizi her alanda daha ileriye taşıyacağız. 
Eskişehir, Türkiye Yüzyılı'nda ülkemiz için önemli bir kent olacak.  Bir bakanımız vardı şimdi üç bakanımız oldu" diye konuştu. 

"Nabi Avcı hocamızın şehrimize kazandırdıkları ortada, kazandırmaya da devam edecek tabii ki"

Gücüyener, "Nabi Avcı hocamızın hem bakanlıkları esnasında hem de sonrasında şehrimize kazandırdıkları ortada. Nabi hocamız Eskişehir'e kazandırmaya devam edecek tabii ki" dedi. 

"Şimdi Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan da var... Üç bakanımız ile birlikte Eskişehir zirveye ulaşacak"
 

Gücüyener, "Şimdi de Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan bakanlarımız Eskişehir için tüm güçleriyle çalışmaya, eser kazandırmaya devam edecek.
Bayrak yarışı değil, bir ekip çalışması olarak Eskişehir'i daha da geliştirmek için el birliği yapacak üç bakanımız ile birlikte çok daha güçlü olacağız.
Eskişehir zirveye ulaşacak. Birlik ve beraberlik içinde, güçlü duruşumuzla, herkesin kazanacağı bir Türkiye Yüzyılı'na hep birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@