Eskişehir Büyükşehir yine rol çalma peşinde

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin son tabela uygulaması yine çok dikkat çekti... AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan da bu duruma dikkat çeken bir tweet geldi...

SİYASET 02.05.2021, 22:27 02.05.2021, 23:05
Eskişehir Büyükşehir yine rol çalma peşinde

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde, Türk Dünyası Kültür Başkentliği Ajansı ve Türk Dünyası Vakfı tarafından Eskişehir'e kazandırılan, eski stadyum alanı yerine yapılan Eskişehir Millet Bahçesi yanındaki caddede refüj çalışmasını tamamlamıştı. 

Büyükşehir Belediyesi'nin söz konusu refüj alanına "Bu refüj alanının peyzaj düzenlemesi Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmıştır" diye normalden büyük bir tabela koyması ve "Büyükşehir Belediyesi" kısmını yine büyük yazması dikkat çekti. 

Bu durumla ilgili  AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan da bir tweet geldi. 

"Çok mu ihtiyaç duydunuz tabelaya"

Hasan Burgaz yaptığı paylaşımda, "Büyükşehir Belediyesi şehrimize müthiş bir refüj daha kazandırdı. Ama tabela yine algı oluşturmak için Hükümetimiz tarafından yapılan Millet Bahçesi yanına kondurmuşlar! İşleri hep algı! Bu büyüklükteki refüjü yaptığınızı göstermek için çok mu ihtiyaç duydunuz tabelaya?

Daha önce yeni stadyumda da yapmıştı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, daha önce Sazova'da yapılan yeni stadyumun önündeki kavşağa yine kocaman "Büyükşehir Belediyesi" tabelası koymasıyla da çok eleştirilmişti. Yeni stadyumun yapıldığı dönemde uzun süre bölgede yapılması gereken kavşak ve yolları yapmamakla eleştirilen Büyükşehir Belediyesi'ne, söz konusu tabelayı koyarak "Yeni stadyumu Büyükşehir'in yaptığı algısı yaratmaya çalışıyorlar" eleştirileri yağmış, çok sayıda taraftar Eskişehirspor'a da yeterince destek vermemekle eleştirilen Büyükşehir Belediyesi'ne tepki göstermişti. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@