banner163

Eskişehir'de acı haber... Aydın Ünlüce hayatını kaybetti

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve CHP'li meclis üyesi Aydın Ünlüce'den acı haber... Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

SİYASET 20.03.2023, 00:30 20.03.2023, 17:12
Eskişehir'de acı haber... Aydın Ünlüce hayatını kaybetti

3 Mart'ta kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve CHP'li meclis üyesi Aydın Ünlüce, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce'nin de eşi olan Aydın Ünlüce, 3 Mart 2023'te kalp krizinin ardından beyin kanaması geçirmiş ve Eskişehir Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 

Aydın Ünlüce'nün vefatı Eskişehir'de büyük üzüntü yarattı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sosyal medyadan yayınladığı mesajda, "Çok sevdiğim kardeşim, yıllardır birlikte omuz omuza çalıştığımız Başkan Vekilim Aydın Ünlüce'yi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Aydın kardeşime Allah'tan rahmet, kıymetli eşi Genel Sektreterimiz Ayşe Ünlüce, oğulları Ata ve Aras başta olmak üzere tüm ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da, yayınladığı mesajda, "Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Ayşe Ünlüce'nin kıymetli eşi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz, değerli avukat Aydın Ünlüce'yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sayın Ünlüce'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun" diyerek baş sağlığı diledi. 

Aydın Ünlüce uğurlanacak 

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aydın Ünlüce bugün (20 Mart) ikindi namazını müteakip Vişnelik Mahallesi Mahmud Sami Ramazanoğlu Camisi'ndeki cenaze töreni ile uğurlanacak, Asri Mezarlık'ta defnedilecek. 

Cenaze töreni öncesi saat 14.30'da Adliye Sarayı önünde, saat 15.00'de de Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde tören düzenleneceği belirtildi. 

Aydın Ünlüce cenaze töreni... Aydın Ünlüce uğurlandı - Detaylar için bu linke tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@