Eskişehir'de CHP - İYİ Parti gerilimi artıyor! Yeni il başkanları hızlı başladı

Eskişehir CHP - İYİ Parti arasındaki gerilim giderek yükseliyor! İKİ partinin yeni il başkanlarından da ardı ardına sert açıklamalar geldi...

SİYASET 10.10.2023, 15:25 10.10.2023, 15:39
Eskişehir'de CHP - İYİ Parti gerilimi artıyor! Yeni il başkanları hızlı başladı

Eskişehir'de İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun açıklamaları sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in verdiği cevaplar sonrasında Eskişehir'de CHP ve İYİ Parti arasındaki tansiyon yükselmişti. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Eskişehir'e gelerek Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı adaylarını açıklaması sonrasında iki parti arasındaki gerilim daha da artarken, partilerin yeni yönetimlerinden de birbirlerini suçlayan açıklamalar gelmeye başladı. 

CHP Eskişehir'in yeni il başkanı Talat Yalaz'ın İYİ Parti ile ilgili açıklamaları sonrasında, İYİ Parti'nin yeni Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan'dan da sert bir açıklama geldi. 

"Kendi partisi içindeki ayrışmaları yatıştırmasını ve partisini yerel seçimlere hazırlamasını tavsiye ediyorum"

Serdar Ulucan, "CHP İl Başkanı geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’yi hedef alan bir basın açıklaması yayınlamış. Yeni seçilmiş il başkanı olarak önemli açıklamalar yapma ve basında yer alma hevesini anlayışla karşılıyorum. Sayın Başkana enerjisini yerel siyasetimizde yeni polemikler çıkartmak yerine, kendi partisi içindeki ayrışmaları yatıştırmayı ve partisini yerel seçimleri hazırlamayı tavsiye ediyorum. Sayın mevkidaşım seçildiği gün gençlik ve dinamizmden bahsederken, partisi içinde köşe başlarını tutan ve yaş ortalaması 75 olan kişilerle ihtilafa düşmeyeceğini de umut ediyorum ve yineliyorum; sayın mevkidaşımla beraber şehri gençlerin yöneteceğine yürekten katılıyorum. Çünkü artık iyi oynayanlar değil, iyi olanlar kazanacak" dedi. 

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz'dan da bu açıklamaya bir yanıt gelecek mi merak konusu... 

CHP ve İYİ Parti arasındaki bu gerilim ve yapılan açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz, lütfen düşüncelerinizi yorumlarda belirtin... 

Eskişehir'de ve Eskişehir siyasetindeki en son gelişmeler için sosyal medya hesaplarımıza abone olun ve medyamidas.com'u takipte kalın. 

Facebook'tan takip etmek için tıklayın: https://www.facebook.com/MedyaMidascom

YouTube kanalımıza abone olmak için tıklayın: https://www.youtube.com/@MedyaMidas

X.com'dan (Twitter) takip etmek için tıklayın: https://x.com/MedyaMidascom


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@