Eskişehir'de CHP'liler şaşkın! "Bu toplantı iftar saatinde mi yapılır!"

CHP Eskişehir milletvekili aday adayları tanıtım toplantısının yarın yapılacağı duyuruldu. Toplantının saati ise CHP'liler arasında büyük tartışma ve tepkilere neden oldu...

SİYASET 27.03.2023, 13:49 27.03.2023, 14:06
Eskişehir'de CHP'liler şaşkın! "Bu toplantı iftar saatinde mi yapılır!"

CHP Eskişehir İl Başkanlığı, Eskişehir milletvekili aday adayları tanıtım toplantısının yarın (28 Mart) saat 20.00'de Atatürk Bulvarı'ndaki Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde yapılacağını duyurdu. 

Tüm halk davet edildi ama... 

Yapılan duyuruda, "28. Dönem TBMM CHP Eskişehir milletvekili aday adayları tanıtım toplantısı 28.03.2023 saat 20:00 tarihinde Atatürk Bulvarı Hasan Polatkan Kültür merkezinde yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir" denildi. 

Öte yandan toplantının saati CHP'liler ve vatandaşlar arasında iftar saatine çok yakın olması nedeniyle şaşkınlıkla karşılandı ve tepkilere neden oldu. 

CHP'liler tepkili: "İftar saat 19.24'te, saat 20.00'de tanıtım mı olur, insanlar nasıl yetişecek!"

medyamidas.com'a da ulaşan çok sayıda CHP'li, yarın Eskişehir'de iftar saatinin 19.24 olduğunu belirterek, "Böyle önemli bir toplantı iftar saatine bu kadar yakın bir saatte yapılır mı. Yarım saatte insanların oruçlarını açıp gelmesini mi bekliyorlar, ya da iftar saatini hiç düşünmüyorlar mı. Gazeteciler ve basın mensupları nasıl gelecek onu da mı akıl edemediler" gibi sözlerle tepkilerini gösterdi. 

Çok sayıda CHP'linin ve bazı milletvekili aday adaylarının da toplantı saatinin değiştirilmesi yönünde İl Başkanlığı'ndan talepte bulundukları belirtiliyor. 

CHP Eskişehir İl Başkanlığı CHP'lilerden gelen bu tepkiler sonrasında bir değişiklik yapacak mı merak ediliyor... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@