Eskişehir'de CHP'liler "zoom"dan değil yüz yüze buluşuyor!

CHP'deki tartışmalar alevlenirken, Eskişehir'de Büyükerşen ve CHP'li belediye başkanları bir buluşma daha gerçekleştirdi. Bu defa Seyitgazi'de bir araya geldiler.

SİYASET 20.07.2023, 15:18 20.07.2023, 15:36
Eskişehir'de CHP'liler "zoom"dan değil yüz yüze buluşuyor!

Eskişehir’de Yılmaz Büyükerşen ve CHP'li Belediye Başkanları, Mahmudiye’nin ardından ikinci “Belediye Başkanları Buluşması”nı Seyitgazi ilçesinde gerçekleştirdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkan Vekili Fikriye Güven Zaptiye, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Belediye Başkanları Buluşması”nda bir araya geldil Buluşmaya ilçe belediye meclis üyeleri ve belediye yetkilileri de katıldı.

Buluşma kapsamında Yılmaz Büyükerşen ve beraberindeki heyet, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ile makamında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Burada yapılan toplantıda Uğur Tepe ve belediye başkanlarının yaptıkları çalışmalarla ilgili sunumlar gerçekleştirdikleri belirtildi.

Belediye başkanlarının ayrıca CHP'de yaşanan son tartışmalarla ilgili de konuştukları öğrenildi. Son yaptıkları açıklamalar sonrası kavgalı oldukları konuşlan Büyükerşen ve Kazım Kurt da buluşmada bir araya gelmiş oldu. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@