Eskişehir'de İYİ Parti'de istifa dalgası büyüyor! "200 kişi partiden istifa ediyoruz"

Eskişehir'de İYİ Parti'de istifa dalgasına her gün yenileri eklenirken bir açıklama daha geldi... Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Zafer Tuna, İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Can Kazangirler ile 200 partili ile birlikte istifa ettiklerini açıkladı.

SİYASET 22.11.2023, 12:30 22.11.2023, 12:37
Eskişehir'de İYİ Parti'de istifa dalgası büyüyor! "200 kişi partiden istifa ediyoruz"

Eskişehir'de İYİ Parti'den ardı ardına istifa açıklamaları gelirken, bir toplu istifa açıklaması daha geldi. 

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Zafer Tuna, yaptığı açıklamada partideki 200 kişiyle birlikte istifa ettiklerini açıkladı. 

Zafer Tuna açıklamasında, "Gelinen noktada son derece yakışıksız bir şekilde, neden gösterilmeden görevden alınmamız, son zamanlarda partide yaşanan gelişmeler, yerel seçimler öncesinde ön seçim yapılmayıp, parti tabanına ve üyeye sorulmadan belediye başkan adaylarının açıklanması, ikili ilişkilerin ve menfaatlerin öne çıkıyor olması sonrası bizlerin de partiye verecek ve katacak bir şeyi kalmamıştır. Görevden alınan ilçe başkanı olarak şahsım Zafer Tuna, beraber çalıştığımız Odunpazarı İlçe Yöneticisi arkadaşlarım, mahalle temsilcileri, delege ve üyeleri ile İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Can Kazangirler ile Gençlik Kolları üyelerinden oluşan 200 kişi ile birlikte partiden istifa ettiğimizi bildiririz" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@