banner163

Eskişehir'de İYİ Parti'den bir istifa daha! "Büyükşehir adayı tam bir hayal kırıklığı oldu"

Eskişehir'de İYİ Parti'deki istifa silsilesi devam ediyor... Eskişehir teşkilatının kurucularından o isim de sert bir açıklama ile partiden istifa ettiğini duyurdu.

SİYASET 21.11.2023, 16:02 21.11.2023, 16:08
Eskişehir'de İYİ Parti'den bir istifa daha! "Büyükşehir adayı tam bir hayal kırıklığı oldu"

İYİ Parti Eskişehir teşkilatının kuruluşundan bu yana partide çeşitli görevler üstlenen isimlerden Yüksel Alem de partiden istifa ettiğini duyurdu. 

İYİ Parti'de Eskişehir'de ve Türkiye genelinde başlayan istifa fırtınasına bir yenisi daha eklendi. 

İYİ Parti Eskişehir'de Seçim İşleri Başkanlığı ve Teşkilat Başkanlığı gibi görevlerde bulunan Yüksel Alem de istifa ettiğini duyurdu.

"Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı bizlerde tam bir hayal kırıklığı yarattı"

Açıklamasında İYİ Parti'nin Büyükşehir adayı olarak Melih Aydın'ı göstermesinin partide büyük bir hayal kırıklığı yarattığını söyleyen Yüksel Alem sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Eskişehirli hemşerilerim, Uzun süredir yılmadan, yorulmadan Türkiye ve Eskişehir için İyi Parti çatısı altında kuruluşundan bu zamana kadar Seçim işleri Başkanlığı ve Teşkilat Başkanlığı gibi önemli hizmetlerde görev aldım. Ancak yaklaşan 2024 Yerel Seçimleri öncesinde parti genel merkezinin, hiçbir şekilde il ve ilçe teşkilatlarımızla istişare etmeden açıkladığı Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı, bizlerde tam bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Parti yönetiminin tepeden inme aldığı bu karar, bizler için hem yıllardır verdiğimiz büyük emeklerin heba olduğu hem de İyi Parti'de bizlerin söz hakkının olmadığı anlamına gelmektedir. Tüm bu nedenler ışığında İyi Parti 'den istifa ettiğimi büyük Türk milleti ve siz değerli hemşerilerimle paylaşıyorum” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@