Eskişehir'de Memleket Partisi - Zafer Partisi buluşması

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Aynacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan ve yönetimini ziyaret etti.

SİYASET 13.10.2022, 11:49 13.10.2022, 11:52
Eskişehir'de Memleket Partisi - Zafer Partisi buluşması

Zafer Partisi İl Başkanı Mustafa Aynacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Memleket Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. 

Zafer Partisi heyeti, Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Görüşmede her iki il başkanı da, seçim güvenliği ve sandık güvenliğinin önemini vurguladı, seçimlerde işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulundu. 

Zafer Partisi İl Başkanı Mustafa Aynacı yaptığı açıklamada, "Gençlerimizin KYK yurtlarında karşılaştığı zorluklar ve sorunları partimizin gençlik kolları gündeme getiriyor. Gençlerimizin sorunlarının çözümü, Milletimizin geleceği için Atatürkçü partiler olarak işbirliği geliştirmeliyiz. Vatanımızın, milletimizin geleceği için birlikte mücadele etmeye ve işbirliği yapmaya hazırız” dedi. 

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan da ziyaretleri için Zafer Partisi İl Başkanı ve heyetine teşekkür ederek, "Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. İlhamını Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Memleket Partililer olarak, Atatürkçü çizgisiyle takdir ettikleri Zafer Partisi ile gençlerimiz başta olmak üzere tüm parti kadrolarımızla, özellikle seçim ve sandık güvenliği, seçmen listeleri üzerinde çalışmak için işbirliğine hazır olduklarını” söyledi. 

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Aynacı’nın, 16 Ekim Pazar günü Olağanüstü İl Kongreleri için Memleket Partisi İl Başkanı İsmail Ceyhan’ı davet etmesi üzerine; İsmail Ceyhan, Mustafa Aynacı'ya kongrede başarılar diledi. Kongreye geleceğini ve en kısa sürede de Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanlığı’na iadeyi ziyarette bulunacaklarını belirtti.
 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@