Eskişehir'de örnek işbirliği... İnönü'nün yeni projeleri görücüye çıktı

İnönü Belediyesi'nin Eskişehir Teknik Üniversitesi ile işbirliği içinde hazırlanan yeni projeleri açılan sergiyle görücüye çıktı.

SİYASET 08.12.2023, 17:23 09.12.2023, 12:32
Eskişehir'de örnek işbirliği... İnönü'nün yeni projeleri görücüye çıktı

Eskişehir'de İnönü Belediyesi kentteki üniversitelerle ilçede örnek işbirliklerine ve projelere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Eskişehir Teknik Üniversitesi ile işbirliği içinde hazırlanan yeni projelerin görselleri ve detayları da ilçede açılan sergiyle vatandaşlara sunuldu. 

İnönü için yeni projeler hazır

Eskişehir Teknik Üniversitesi ile işbirliği kapsamında, ESTÜ Mimarlık Fakültesi tarafından hazırlanan “İnönü Belediyesi Pazar Meydanı, Uçuş Okulu, Sağlık Merkezi ve SPA Projeleri” görsellerinin yer aldığı sergi açılışı Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, İnönü Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Osman Tutal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanları Prof. Dr. Aslı Özçelik Bilen ve Prof. Dr. Hicran Hanım Halaç ile öğrenciler ve İnönü halkının katılımlarıyla gerçekleştirildi. Eskişehir Teknik Üniversitesi ile İnönü Belediyesi arasındaki işbirliği ve projelendirme süreciyle bilgilendirmenin yapıldığı açılış töreninde, proje yürütücüsü öğretim elamanları ve öğrencilere teşekkür belgeleri ve ödülleri takdim edildi.

Kadir Bozkurt'tan ESTÜ ve Rektör Özcan'a teşekkür

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, "Birbirinden değerli ve özel olan görsellerin hazırlanmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederek, ödüllerini takdim ediyoruz. İnönümüz için birçok projemizde teknik destekleriyle yanımızda olan başta Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Adnan Özcan'a ve tüm öğretim üyelerimize şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorumlar (2)
Fatma işlek 5 ay önce
Başarılar dilerim güzel bir işler için geldik ve basaracagiz
ESKİSES 5 ay önce
Nede olsa brynmz ESES

Gelişmelerden Haberdar Olun

@