Eskişehir'de suya zam gündemde! Murat Özcan: Umarım yüzde 70'lik zammı geri çekerler

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden su tarifelerine yüzde 70'lik zam gündemde! Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan da konuyla ilgili açıklamada bulundu.

SİYASET 23.11.2022, 11:41 23.11.2022, 11:49
Eskişehir'de suya zam gündemde! Murat Özcan: Umarım yüzde 70'lik zammı geri çekerler

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden su tarifesine yüzde 70'lik zam yapılması gündemde! Konuyla ilgili maddenin perşembe günü yapılacak ESKİ Genel Kurulu'nda gündeme geleceği öğrenildi. 

Öte yandan Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi ve Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan da konuyla ilgili açıklamada bulundu. 

"Bir yılda yüzde 60 + yüzde 40 + yüzde 70, ne diyelim"

Murat Özcan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, zam talebinin geri çekilmesini isteyerek, "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bu yılın üçüncü zammını komisyona getiriyor.Umarım %70 oranındaki zammı geri çekerler. Üstelik önümüzdeki yıl seçim olduğu için zam yaptığı anlaşılmasın diye TÜFE oranında aylık otomatik zamlar olacak.Bir yılda %60 +%40+%70 ne diyelim?" dedi. 

"Za oranlarını yeniden değerlendirmeye çağırıyoruz"

Özcan ayrıca, "ESKİ'nin yapmayı düşündüğü SU zammı oranlarını, kar eden ve kazancını büyükşehire aktaran bir kurum olarak yeniden değerlendirmeye çağırıyoruz. Belediyeyi yönetirken yapılmayan destekler,Ülkeyi yönetmeye talip olduklarında nasıl yapılacak" diye konuştu. 

Yorumlar (1)
esesli 1 yıl önce
zehirli suyu bize layık gören halkçı belediyenin icraatlarını şaşkınlıkla izliyorum.
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@