Eskişehir'deki su zammına Mustafa Varank da tepki gösterdi! Balıkesir'deki indirimi hatırlattı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yüzde 70'lik su zammına bir tepki de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi... Bakan Varank, Balıkesir'deki büyük indirimi hatırlattı.

SİYASET 30.11.2022, 16:09 30.11.2022, 16:20
Eskişehir'deki su zammına Mustafa Varank da tepki gösterdi! Balıkesir'deki indirimi hatırlattı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin şebeke suyuna yaptığı yüzde 70 oranındaki zamla ilgili tartışmalar devam ederken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Eskişehir'deki su zammını andığı bir paylaşımda bulundu. 

Bakan Varank: "İstanbul'da yüzde 25, Eskişehir'de yüzde 70 zam... Balıkesir yüzde 50 indirim yaptı"

Bakan Varank sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bu hafta, CHP'li İstanbul Belediyesinin %25 ZAM CHP'li Eskişehir Belediyesinin %70 ZAM yaptığı suya; Ak Partili Balıkesir Belediyesi %50'ye varan İNDİRİM yaptı." ifadelerine yer verdi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın yaptığı paylaşımı da paylaştı. 

Yücel Yılmaz: Yaptık oldu 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın paylaşımında da "Yaptık oldu. Su tarifelerinde TÜFE zammını iptal ederek %50'ye varan indirimler yaptık. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda, Balıkesirli hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadeleri yer aldı. 

medyamidas.com "Eskişehir Büyükşehir zam yaparken, Balıkesir Büyükşehir indirim yaptı!" diyerek duyurmuştu 

medyamidas.com olarak Eskişehir'in yaptığı zamma karşılık, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin su tarifelerinde indirim yaptığını kamuoyuna "Eskişehir Büyükşehir zam yaparken, Balıkesir Büyükşehir indirim yaptı!" duyurmuştuk. O haberin detayları için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@