banner163

Eskişehir'e yeni kaymakamlar ve vali yardımcısı

Eskişehir'e yeni kaymakamlar ve vali yardımcısı atandı. Odunpazarı ve Sivrihisar kaymakamları değişti... İşte detaylar...

SİYASET 20.08.2021, 11:44 20.08.2021, 15:54
Eskişehir'e yeni kaymakamlar ve vali yardımcısı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldı.

Odunpazarı, Sivrihisar, Mihalıççık ve Beylikova'ya yeni atamalar

Atama kararlarına göre, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri olan Ömer Ulu, Odunpazarı Kaymakamlığı görevine atandı. Hüseyin Sayın, Yalova Armutlu Kaymakamlığı görevinden Sivrihisar Kaymakamlığı görevine atandı. Mihalıççık Kaymakam Vekili Onur Aykaç da Erzincan Valiliği Kaymakam adaylığından Mihalıççık Kaymakamlığı'na asaleten atandı. Kararnamede Mehmet Ali  Atak'ın da Isparta Valiliği Kaymakam adaylığı görevinde olduğu beilrtilriken Beylikova Kaymakam Vekilliğinden Beylikova Kaymakamlığı  görevine aslen atandığı belirtildi. 

Eskişehir'e yeni Vali Yardımcısı 

Hatay Vali Yardımcılığı görevinde olan Salih Altun da Eskişehir Vali Yardımcılığı görevine getirildi. 

Eskişehir'den başka görevlere atananlar 

Eskişehir Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Kocaeli Vali Yardımcılığı görevine atanırken, Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin de Balıkesir Altıeylül Kaymakamlığı görevine atandı. Sivrihisar Kaymakamı Alparslan Kılıç'ın da Yalova Armutlu Kaymakamlığı görevine atandığı öğrenildi. Eskişehir Vali Yardımcılarından Alper Balcı Ağrı Diyadin Kaymakamlığı görevine, Eskişehir Valiliği Kaymakam adayı Murat Demirbilek de Afyonkarahisar Sultandağı Kaymakamlığı görevine atandı.

Odunpazarı'nın yeni Kaymakamı Ömer Ulu kimdir? Okumak için tıklayın... 

Sivrihisar 'ın yeni Kaymakamı Hüseyin Sayın kimdir? Okumak için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@