Eskişehir ODA TV'nin bu iddiasını konuşuyor!

ODA TV'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ilgili "Yılmaz Büyükerşen bırakıyor" başlıklı haberi çok konuşuluyor...

SİYASET 12.10.2023, 13:54 12.10.2023, 14:16
Eskişehir ODA TV'nin bu iddiasını konuşuyor!

Muhalif haber sitelerinden ODA TV, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ilgili çok konuşulan bir haber yayınladı. "Yılmaz Büyükerşen bırakıyor" başlıklı web sitesinin ana sayfasından da duyurulan haberde, Büyükerşen'in yakınlarına "Artık son dönemim" diyerek bir daha aday olmayacağını söylediği iddia edildi. 

ODA TV böyle yazdı: "Yılmaz Büyükerşen bırakıyor"

Eskişehir'de çok konuşulan haberde şu ifadeler ve iddialar yer aldı:

"Yılmaz Büyükerşen bırakıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 1999 yılından beri yürüttüğü başkanlık görevini bırakıyor. Büyükerşen'in yakınlarına "artık bu son dönemim" dediği konuşuluyor.

1999 yerel seçimlerinde DSP'den aday olan Prof. Büyükerşen, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. O gündem beri 5 dönem üstüste belediye başkanı olan Büyükerşen'in 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlerde aday olmayacağı öğrenildi.

Görevi bırakmaya hazırlanan Büyükerşen'in yakın çevresine de "artık bu son dönemim" dediği öğrenildi."

Büyükerşen "Yeniden adayım" demişti

Öte yandan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Kılıçdaroğlu'nu eleştiren ve değişimcileri destekleyen "Eskişehir'i de kaybedebiliriz" açıklaması sonrasında Kazım Kurt'a tepki gösteren Yılmaz Büyükerşen yeniden aday olacağını açıklamıştı. Büyükerşen,  İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun açıklamaları sonrasında da Hatipoğlu ile tartışmıştı. Büyükerşen'in yeniden aday olacağını açıklaması Eskişehir'de CHP içindeki tartışmaları da alevlendirmişti. 

Söz konusu haber sonrası Yılmaz Büyükerşen'in bir açıklama yapıp yapmayacağı Eskişehir'de merak konusu oldu...

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@