"Eskişehir'in genç belediye başkanlarına ihtiyacı var"

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, Çifteler'i ziyaret etti, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık ile bir araya geldi, açıklamalarda bulundu...

SİYASET 09.04.2021, 20:15 09.04.2021, 22:31
"Eskişehir'in genç belediye başkanlarına ihtiyacı var"

Eskişehir'de, DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, Çifteler'i ziyaret etti, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık ile de makamında bir araya geldi, görüş alışverişinde bulundu. Tamboa ziyaretle ilgili açıklamasında, "Eskişehir ilçe ziyaretlerimiz kapsamında; bugün Çifteler İlçe Belediye Başkanı Kadir Bıyık’la, makamında bir araya gelerek; pandemi sürecinde ilçede yaşanan durumu ve genel olarak ilçelerimizin nasıl gelişeceği hakkında karşılıklı istişarelerde bulunduk" dedi. 

"Bu şehir bir iki kişinin insafına bırakılacak bir şehir değil"

Tamboa, "Kendisine, başarılı çalışmalarının devamını beklediğimizi ve nüfus bakımından görece küçük olan ilçelerimizin, etkin çalışmalar neticesinde, örnek belediyeler haline gelmelerine yönelik temennilerimizi ilettim. Böyle genç ve başarılı belediye başkanlarımıza, hem siyasi aktör olarak, hem de hizmet anlamında Eskişehir’imizin çok ihtiyacı olduğunu da samimiyetle ifade ediyorum. Bu şehir, bir iki kişinin insafına bırakılacak bir şehir olmadığı gibi; potansiyeli olan ve siyasi kabiliyet açısından önemli değerlere ve insan kaynağına da sahiptir" dedi.

"Yeter ki fırsat verilsin"

Tambova, "Yeter ki fırsat verilsin ve bu insanlar desteklensin. Eskişehir’in geleceği genç siyasetçilere emanet. Sayın başkana, yürekten başarı dileklerimle; konukseverliği için de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık da, DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova'nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@