ETO heyetinden Eskişehir'in milletvekillerine ziyaret

Beraberindeki heyetle birlikte TBMM’de Eskişehir milletvekillerini ziyaret eden ETO Başkanı Metin Güler, milletvekillerine yeni görevlerinde başarılar dilerken ETO üyelerinin taleplerini içeren bir dosya da ilettiklerini söyledi.

SİYASET 21.06.2023, 20:47 21.06.2023, 20:50
ETO heyetinden Eskişehir'in milletvekillerine ziyaret

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, yönetim kurulu ve meclis divanından oluşan heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. ETO heyeti AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Ayşe Gürcan ve Fatih Dönmez, CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan ve Utku Çakırözer, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ile bir araya geldi.

Eskişehir’i temsil eden milletvekillerine yeni görevlerinde başarılar dileyen ETO Başkanı Metin Güler'in milletvekillerine Eskişehir’in önceliklerini ve ETO üyelerinin taleplerini içeren bir dosya da sunduğu belirtildi. 

Güler’in Eskişehir milletvekillerine sunduğu dosyada Kuzey Çevre Yolu Projesi’nin hızla hayata geçirilmesi ve Eskişehir’in raylı sistemlerdeki misyonun devam ettirilmesi gerektiği ifade edildi. Dosyada ETO üyelerinin sorunları olarak ise tüccarın krediye ulaşamamasına, akaryakıt fiyatlarının artışına, kamuyla iş yapan firmaların ödemelerini düzenli olarak alamamasına, KOBİ’lerin nitelikli personele ulaşamamasına, zincir marketlerin rekabeti zorlaştırmasına değinildi. Ayrıca dosyada Eskişehir’de yeni imar alanlarının oluşturulması, konut kira artış üst limitinin işletmeler için de uygulanması ve tüccara sicil affı sağlanması gerektiği de aktarıldı.

Güler, ziyaretlerde Eskişehir milletvekillerinin şehri ilgilendiren her konuda parti rozetlerini bir kenara bırakmasını, şehrin geleceği için aynı masa etrafında buluşmasını beklediklerini, Eskişehir’in sorunlarının çözümü için tüm milletvekillerinin ortak iradeyle çalışmasını istediklerini ifade ettiklerini belirtti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@