banner163

Fatih Dönmez Çifteler'i dinledi ve söz verdi...

Çifteler ilçesini ziyaret eden AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'den açıklamalar...

SİYASET 11.08.2023, 17:25 11.08.2023, 17:33
Fatih Dönmez Çifteler'i dinledi ve söz verdi...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, İl Başkanı Süleyman Reyhan ve AK Partili yöneticilerle Çifteler ilçesinde ziyaretlerde bulundu. 

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık'ı makamında ziyaret eden ve ilçedeki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Fatih Dönmez, mahallelerde de vatandaşlarla bir araya geldi, talep ve sorunlarını dinledi. 

Talepleri tek tek dinledi, "Kayıtsız kalmayacağız, sorunları çözmek için çalışmalara son gaz devam" dedi 

Fatih Dönmez Çifteler ziyareti ile ilgili sosyal medyadaki paylaşımlarında, "Çifteler ilçemizde bulunan Eminekin Mahallemizde vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Kendilerinin Tarım ve Mahalle sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında çalışmalara devam edeceğiz" dedi. 

Dönmez ayrıca, "Çifteler ilçemizde bulunan Körhasan Mahallemizde hemşehrilerimizle buluştuk. DSİ Bölge Müdürümüz,Tarım İl Müdürümüz ve Oedaş Sistem işletme yöneticimiz ile vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinledik. Sorunları çözmek için çalışmalarımıza son gaz devam" diye konuştu. 

Dönmez, Dikmen Mahallesi'nde de çok sayıda vatandaşla bir araya geldi ve "Mahallelimizin talep ve sorunlarına kayıtsız kalmayacağız" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@