banner163

Fatih Dönmez'den Sivrihisar ziyareti... Yeni projeleri konuştular

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'den Sivrihisar ziyareti... Yeni projeleri konuştular.

SİYASET 16.07.2023, 00:00 16.07.2023, 05:59
Fatih Dönmez'den Sivrihisar ziyareti... Yeni projeleri konuştular

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Sivrihisar'ı ziyaret etti, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile bir araya gelen Dönmez ilçede yapılanlar ve yeni projeler hakkında bilgi aldı. 

Sivrihisar için planlanan yeni projeleri konuştular

İlçeye ziyaretiyle ilgili paylaşımlarında Fatih Dönmez, "Eskişehir’de adını yeni projelerle sık sık duyuran Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü Başkanımızı ziyaret ettik. İlçe ile ilgili olarak gerçekleştirmeyi planladığı projeler üzerine konuştuk. Misafirperverliğinden dolayı değerli başkanımıza ve ekibine teşekkürler" dedi. 

İlçedeki turizme yönelik projeleri de inceleyen Dönmez belediyenin sanat atölyelerini de ziyaret etti. Dönmez paylaşımında "Sivrihisar Belediyemizin birbirinden özel sanat atölyelerini ziyaret ettik. Anadolu kadınımızın üretkenliğini ve sanatkârlığını görmek bizi derinden etkiledi. Bozkırın kadınlarının gücüne güç katan Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü kadınlarımızla güçlü yarınlara" ifadelerine yer verdi. 

"Sivrihisar'ı yükseltmeye devam edeceğiz"

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü de ziyaretle ilgili açıklamasında, "Bakanımız ve Eskişehir Milletvekilimiz Sayın Fatih Dönmez'i tarih kokan güzel ilçemiz Sivrihisar’da ağırladık. Değerli Bakanımız Fatih Dönmez, Belediyemizi ve ilçemizin tarihi ve turistik alanlarını ziyaret etti. Sivrihisar ilçe teşkilatımız ve Kaymakamımız ile birlikte kendisine eşlik ettik. Sivrihisar’la ilgili yeni projelerimizden bahsettik. Hep birlikte Sivrihisar’ı yükseltmeye devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza nazik ziyareti ve ilçemize desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@