Fatih Dönmez: Eskişehir'e daha iyi hizmet ve projeler sunmak için...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, TBMM'de Eskişehir'den kent yöneticileri, dernek ve STK temsilcilerini ağırlıyor, Eskişehir ile ilgili istişarelerde bulunuyor.

SİYASET 13.07.2023, 12:24 13.07.2023, 12:33
Fatih Dönmez: Eskişehir'e daha iyi hizmet ve projeler sunmak için...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Genel kurul çalışmaları öncesinde makamında Eskişehir'den gelen yöneticileri, dernek ve STK temsilcileri ile bir araya geliyor. 

Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerinde Fatih Dönmez, Eskişehir ile ilgili de istişarelerde bulunduklarını, Eskişehir'e yapılacak yatırım, hzimet ve projeleri yakından takip ettiklerini ifade etti. 

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Fuat Erdal, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Adnan Özcan ile Genel Sekreteri Cengiz Kaçal, Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Av. Oguz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mihalıççık Kaymakamı Ozan Bozçali, Han Kaymakamı Murat Ak ve Günyüzü Kaymakamı Gökhan Arslan, Eskişehir Kırım Derneği Başkanı Ercan Bozkurt ve heyeti, Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'in ziyaretçileri arasında yer aldı. 

Fatih Dönmez yaptığı açıklamada, "Gazi Meclisimizde bizleri ziyaret eden her bir misafirimize teşekkür ederim. Şehrimize daha iyi hizmet ve projeleri sunabilmek için fikir teattisinde bulunuyor ve ilgili çalışmaları takip ediyoruz" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@