Fatih Dönmez Sarıcakaya ve Mihalgazi'ye gitti... "Hız kesmeden devam"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'den Sarıcakaya ve Mihalgazi ziyaretleri... "Hız kesmeden devam"

SİYASET 28.08.2023, 13:40 28.08.2023, 13:51
Fatih Dönmez Sarıcakaya ve Mihalgazi'ye gitti... "Hız kesmeden devam"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, ilçe ziyaretlerine kırılan sıcaklık rekoru ile anılan Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerine yaptığı ziyaretlerle devam etti. 

Dönmez yaptığı açıklamada, "Sarıcakaya ilçemizdeki Kapıkaya, Düzköy, Beyköy ve Laçin Mahallelerimizi ziyaret ettik. Sorunları ve talepleri dinledik. DSİ’ye bağlı Laçin Barajı ve sulama tesislerinde yaptığımız incelemelerle tarıma büyük katkı sağlayan projeleri değerlendirdik. DSİ yetkililerimizden alınan bilgilerle yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Dönmez ayrıca, Mihalgazi ilçesindeki Sakarıılıca, Alpagut ve Karaoğlan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, Mihalgazi ilçesinin geleneksel panayırına katıldı, vatandaşlara dondurma ikram etti. 

Dönmez açıklamasında, "2002 yılından bu yana gece gündüz demeden yaptığımız çalışmalarla, hepimizin huzurunu ve refahını amaçladık. Sizlerin destek ve güveniyle, Eskişehir’imizin daha da ileriye gitmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman yanınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@