banner163

Garip Yıldırım muhtarlarla bir araya geldi

CHP Eskişehir Milletvekili aday adayı Garip Yıldırım muhtarlarla bir araya geldi, talep ve sorunlarını dinledi.

SİYASET 23.03.2023, 17:30 23.03.2023, 17:42
Garip Yıldırım muhtarlarla bir araya geldi

ESKİ'nin eski Genel Müdürü, Eskişehir'in tanınmış bürokratlarından, CHP Eskişehir Milletvekili aday adayı Garip Yıldırım muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda talep ve sorunları dinledi.

CHP İl Başkanı Recep Taşel'in de katıldığı, Eskişehir'in merkez ve merkez dışındaki mahallelerinden muhtarların yoğun katılım gösterdiği toplantıda Garip Yıldırım, muhtarların talep ve isteklerini dinledi, Eskişehir'e yönelik yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Garip Yıldırım talep ve istekleri dinledi

Garip Yıldırım buluşma ile ilgili, "Eskişehir'imizin muhtarları ile bir araya geldiğimiz bir toplantı düzenledik. Muhtarlarımızın taleplerini, sorunlarını, isteklerini birebir kendilerinden dinledik. Bu sorunların çözümü için neler yapılabileceğini konuştuk. Özellikle tarımda yaşanan sıkıntıları, maliyetlerin artmasıyla hayvancılıkta yaşanan sıkıntıların farkındayız. Yollar ve su kaynakları ile sıkıntıları da dile getirdiler. Eskişehir'de nerede ne sorun, sıkıntı varsa bunları not alıyoruz, halkımızdan birebir dinliyoruz. Önümüzdeki günlerde yine vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşları ile görüşmelerimiz devam edecek" diye konuştu. 

Yorumlar (1)
Muhammet 1 yıl önce
Halkın vekili böyle olur

Gelişmelerden Haberdar Olun

@