Günay'dan Alpu'ya ziyaret... "Tüm ilçelerdeki projeleri takip ediyoruz"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte Alpu'yu ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Karaalioğlu, Belediye Başkanı Gürbüz Güller ve vatandaşlarla bir araya geldi, açıklamalarda bulundu...

SİYASET 12.07.2021, 10:37 12.07.2021, 10:47
Günay'dan Alpu'ya ziyaret... "Tüm ilçelerdeki projeleri takip ediyoruz"

AK Parti Eskişehir Dış İlçelerden Sorumlu Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Alpu ilçesini ziyaret etti. Prof. Dr. Günay’a AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ile il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Kaymakam Karaalioğlu ile özel toplantı 

Prof. Dr. Günay ziyaretine Alpu Kaymakamı Kübra Karaalioğlu ile toplantı yaparak başladı. Kübra Karaalioğlu’ndan ilçedeki mevcut durum ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Prof. Dr. Günay, yürütülen projeler ve çalışmalar ile alakalı ilçe halkı adına teşekkür ederek kaymakamlık çalışanlarına başarılar diledi. 

Esnafı ziyaret etti, vatandaşları dinledi 

Prof. Dr. Günay daha sonra Alpu pazarını ve esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Prof. Dr. Günay, ‘’Salgın boyunca esnafımızın yaşadığı sıkıntıyı biliyoruz. Hükümetimiz bu konuda gerekeni yaptı ve yapmaya devam edecek. Ama en önemlisi tabii aşılama ve önlemler ile birlikte artık piyasanın hareketlenmiş olması ve bazı şeylerin normale dönmesi. Tabii salgın tamamen sona ermiş değil, tedbiri elden bırakmayacağız ancak pazardaki hareketlilik de bizleri çok mutlu etti. Esnaflarımız ve vatandaşlarımızın yakın ilgi ve desteğine bir kez daha tanık olduk, Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik.Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler diliyorum. Aşılama konusunda özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza da teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

CHP'li Belediye Başkanı Gürbüz Güller ile bir araya geldi 

Prof. Dr. Günay ziyaretine Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güler ile devam etti, Belediye Başkanlığı ziyaretinde, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

"Tüm ileçelerimizdeki projeleri takip ediyoruz... Amacımız Alpu'nun da kalkınması, refahının artması"

Prof. Dr. Günay, ‘’Tüm ilçelerimizde yapılmakta olan ve planlanan projeler hakkında bilgi sahibiyim. Bunların birçoğunu Ankara’da bizzat takip ediyoruz. Alpu için de çalışmalarımız ve takip süreçlerimiz devam ediyor. Amacımız ilçemizin daha da kalkınması, değer yaratması ve ilçe halkımızın refahının artırılması. Burada belediye hizmetleri çok önemli bir rol oynuyor. Sürdürülebilir kırsal kalkınma dediğimizde belediyelerimizin rolü çok önemli. Belediye Başkanlarımız ile iletişim ve beraberlik halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz her ilçemiz için potansiyeli açığa çıkarmak ve sürdürülebilir kırsal kalkınmaya katkıda bulunmak" diye konuştu.


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@