Günay ve Bozkurt İnönü'yü müjdelerle gezdi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü ilçesindeki köyleri birlikte ziyaret etti, müjdeli haberler verdi...

SİYASET 29.08.2022, 13:15 29.08.2022, 13:30
Günay ve Bozkurt İnönü'yü müjdelerle gezdi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü ilçesinde Dereyalak, Erenköy, Kümbet Akpınar ve Esnemez köylerini ziyaret etti. Tüm gününü ilçede geçiren, vatandaşlarla bir araya gelen Prof. Dr. Günay ilçe sakinlerine müjdeli haberler verdi. 

"NABİ HOCAMIZIN MÜJDESİ, CUMHURBAŞKANIMIZIN HEDİYESİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'n duyurmuş olduğu kapalı köy okullarının yeniden imar edilerek köy yaşam merkezlerinin oluşturulması kapsamında da Günay ilk ziyaretini yaptı. Günay, “Prof.Dr. Nabi Avcı 23 Ağustos’ta şehrimiz için bir müjde vermiş ve "Köy Yaşam Merkezleri köylerimizin kalbi olacak" demişti. Kapalı köy okullarının tarandığını, öncelikle 12 okulumuzda Köy Yaşam Merkezi açılması planlandığını belirtmişti. Bugün Dereyalak Köyünde yapılacak olan köy okulumuzun ihalesi tamamlandı. Geleceğimizin emanetçisi çocuklarımıza ve gençlerimize Sayın Cumhurbaşkanımızın hediyesidir. Hayırlı uğurlu olsun" dedi

KÜMBET AKPINAR SOSYAL TESİSİ YAPILIYOR

Erenköy ve Kümbet Akpınar köylerinde muhtar ve köy halkı ile kahvehanelerde bir araya gelen Günay ve Bozkurt bu köyleri daha önceden İnönü Belediyesi tarafından tespit edilen ihtiyaçları doğrultusunda sosyal tesis müjdesi ile gitti. Kadir Bozkurt ve Günay sosyal tesisin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.  

Kadir Bozkurt: İki yatırımın maliyeti 8 milyon lira 

Kadir Bozkurt “Her biri yaklaşık 4 milyon olan iki yatırımın toplam maliyeti 8 milyon değerindedir. İhaleleri tamamlanan sosyal tesislerin yapımına Kümbet Akpınar’da 29 Ağustos 2022 tarihi itibariyle başlanacak" dedi.

Günay: Yerel yönetim ile Hükümetimizin işbirliği ile sonuçlanan projelerimizin sonuçları ortada

Günay, “Hizmet ile mükellef olduğumuzu bildiğimiz bir belediye başkanımız ile çalışmak bizler için büyük bir şans. Yerel yönetim ile Hükümetimizin işbirliği ile sonuçlanan projelerimizin sonuçları ortada. Ancak kırsal alanda hükümetimizin icraatlarını kapsayan alanlar farklı, Büyükşehir Belediyesinin hizmet konuları farklı. Hükümetimizin hizmet alanına giren konuları ilgili bakanlarımıza iletiyoruz. Büyükşehir'e ait konuları vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi'ne iletmeleri gerekir. Bu alanların neler olduğunu açıkladık” dedi.

Taziye ziyaretlerinde bulundular

Günay ve Bozkurt ayrıca, babasını kaybeden Kümbet Yeniköy Muhtarı İzzet Şahin’i işyerinde ziyaret ederek baş sağlığı dileklerini ilettiler. Daha sonra İnönü’ye geçerek yakın zamanda babasını kaybeden AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Neşe Günel’e taziye ziyaretinde bulundular.

İnönü'de coşkulu turnuva... Emine Nur Günay da katıldı - Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@