banner163

Günay ve Çalışkan düşman çatlattı... Hani küslerdi?

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, aralarının bozuk olduğuna ve küs olduklarına dair dedikoduları Çifteler ziyaretiyle boşa çıkardı, düşman çatlattı. 

SİYASET 28.07.2022, 22:40 28.07.2022, 22:46
Günay ve Çalışkan düşman çatlattı... Hani küslerdi?

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın aralarının bozuk olduğu ve kavga ettikleri yönündeki dedikodular bir süredir Eskişehir kulislerinde konuşulurken, Milletvekili Günay ve İl Başkanı Çalışkan söz konusu dedikoduları çıkaranlara Çifteler'e yaptıkları ortaklaşa ziyaretle cevap verdi.

Milletvekili Günay ve Çalışkan, birlikte Çifteler Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı, teşkilat mensupları ile bir araya geldi  ve verdikleri fotoğraf kareleri ile düşman çatlattı. 

Zihni Çalışkan: 2023 hedeflerimize ulaşmak için devam... 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan Çifteler ziyaretiyle ilgili yaptığı paylaşımda, "2023 hedeflerimize ulaşmak için; ilçe İlçe, mahalle mahalle, hane hane dolaşmaya devam... Milletvekilimiz Prof. Dr. Emine Nur Günay hocamızla birlikte Çifteler Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılarak, kıymetli teşkilât mensuplarımızla bir araya geldik" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@