banner163

Gündoğdu'da Kadınlar Buluşması... Ayşen Gürcan rüzgârı

AK Parti Eskişehir milletvekili adayı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Gündoğdu'daki Kadınlar Buluşması'nda yoğun ilgi gördü.

SİYASET 05.05.2023, 14:06 05.05.2023, 14:14
Gündoğdu'da Kadınlar Buluşması... Ayşen Gürcan rüzgârı

AK Parti Eskişehir milletvekili adayı Prof. Dr. Ayşen Gürcan Odunpazarı'nda Gündoğdu Mahallesi’nde “Kadınlar Buluşması” etkinliğine katıldı.  Düzenlenen buluşmada Ayşen Gürcan, mahalle sakinleri ile Türk bayrakları ile mahalleyi dolaştı, kadınlardan yoğun ilgi gördü. 

Ayşen Gürcan, “Sizlere Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim. Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımızın da her zaman ifade ettiği gibi AK Parti kadını siyasetin nesnesi olmaktan çıkarmış ve öznesi haline getirmiştir. Bizler bu doğrultuda 14 Mayıs’ta kazanacağımız zafer ile birlikte hayatın hemen hemen her konusunda kadınlarımızın 22 yıldır olduğu gibi yanında olmaya onların haklarını korumaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmasında kendisine de bir zamanlar ‘Türkiye’nin annesi’ dediklerini de söyleyen Gürcan, “Bizler, heybemizi doğru yolda ne kadar dik durabildiğimizle ve mücadelemizle dolduruyoruz. Cumhurbaşkanımızın bizlere verdiği bu kutlu görevde Rabbim layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Bundan böyle siz değerli kardeşlerimle seçimden sonrada sık sık bir araya geleceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Gürcan talepleri dinledi... Vatandaşlar belediye hizmetlerinden yakındı

Mahallede yaşanan yerel yönetimlerden kaynaklı sıkıntıları dile getiren vatandaşlar Gürcan’a ziyaretinden ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Prof.Dr. Ayşen Gürcan Midas'ın Konukları'nda... "Unakıtan, Avcı, Dönmez ve ben... İşte kanıtı" - Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@