"Güzelmiş... Hemen aday yapalım"... Sosyal medya Melek Mızrak Subaşı'nı konuşuyor

CHP'li Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'nın imajı bir anda sosyal medyada gündem oldu. Bazı CHP'lilerin sırf imajı yüzünden Melek Mızrak Subaşı'nın cumhurbaşkanı adayı olmasını istemesi ise alay konusu oldu. İşte o paylaşımlar...

SİYASET 30.01.2023, 17:18 30.01.2023, 17:56
"Güzelmiş... Hemen aday yapalım"... Sosyal medya Melek Mızrak Subaşı'nı konuşuyor

CHP'li Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'nın imajı ve Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı Bilecik'teki törenlerde çekilen fotoğrafları sosyal medyada bir anda gündem oldu. 

"Cumhurbaşkanı adayı olmalı" yorumları alay konusu oldu 

Bazı CHP'lilerin sırf imajı yüzünden Melek Mızrak Subaşı'nın cumhurbaşkanı adayı olmasını istemesi ise sosyal medyada alay konusu oldu. bazı vatandaşlardan gelen yorumlarda "Melek Mızrak Subaşı cumhurbaşkanı adayımız olmalı" gibi yorumlar yapmaları sosyal medyada bir anda patlama yaşattı. Cumhur İttifakı'ndan birçok kişi de bu yorumlarla sosyal medyada dalga geçen paylaşımlarda bulunmaya başladı. Bu durum Bilecik'i de bir anda gündeme taşıdı. 

İşte aşağıda yapılan o paylaşımlardan bazıları:

Subaşı da havaya girdi, "Winter is coming" paylaşımı yaptı 

Sosyal medyadai paylaşımlardan sonra Melek Mızrak Subaşı da twitter'dan yaptığı paylaşımda Game of Throns dizisine gönderme yaparak "Winter is coming" paylaşımında bulundu. Bu paylaşımla ilgili de "Kendisi de havaya girmiş" yorumları yapıldı. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@