Hakkı Kutlu'nun yazısı gerçek mi oluyor? Metin Güler İYİ Parti adayı mı?

Metin Güler'e yakınlığıyla bilinen iş insanı Faruk Akay paylaştı. Nebi Hatipoğlu ile Metin Güler'den çok konuşulacak fotoğraf... Hakkı Kutlu'nun yazısı gerçek mi oluyor? Metin Güler İYİ Parti'nin adayı mı?

SİYASET 18.09.2023, 15:23 18.09.2023, 15:41
Hakkı Kutlu'nun yazısı gerçek mi oluyor? Metin Güler İYİ Parti adayı mı?

medyamidas.com yazarlarından gazeteci Hakkı Kutlu 14 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan "Sanayiciden belediye başkanı olur mu?" başlıklı köşe yazısında, Eskişehir'de yerel seçimde aday olabilecekleri konuşulan sanayicileri değerlendirmiş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler için de "İYİ Parti adayı..." olabileceği yorumunda bulunmuştu. 

Kulislerde çok konuşulan yazı sonrasında Metin Güler'e yakınlığıyla bilinen iş insanı Faruk Akay'ın attığı tweet kafaları karıştırdı. 

"Hayırlı olsun" sözüyle paylaştı

Faruk Akay, x.com'da paylaştığı tweet'te Metin Güler ve İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun samimi bir şekilde poz verdikleri ve Hatipoğlu'nun eliyle tamam işareti yaptığı bir fotoğrafa yer verdi. Akay, Metin Güler ve Nebi Hatipoğlu'nu etiketlediği paylaşımında, "Hayırlı olsun" ifadesine yer verdi. 

Hakkı Kutlu'nun yazısı akıllara geldi? Metin Güler İYİ Parti adayı mı?

Bu fotoğraf ve "Hayırlı olsun" paylaşımı akıllara Hakkı Kutlu'nun 14 Eylül 2023'te yayınlanan "Sanayiciden belediye başkanı olur mu?" başlıklı yazısını getirdi. 

Hakkı Kutlu yazısında, şu ifadelere yer vermişti: 

"Keşke...

İYİ Parti, Metin Güler'i...

CHP, Celalettin Kesikbaş'ı...

AK Parti de Nadir Küpeli'yi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterse de mutlaka bir sanayici, yeni dönemde Eskişehir'i yönetse...

Aksi halde, yani, sanayicilerden herhangi biri ile bir siyasetçi yarışırsa korkarım, sanayicilerin hiçbir şansı olmaz ve seçimi kazanamaz...

Neden mi?

Yukarıda ismi geçen üç isim de neredeyse 'tırnakları ile kazıyarak' bugünlerine gelmiş isimler...

O sebeple kendilerini, haklı olarak, çok başarılı buluyor, kendilerini bir hayli beğeniyorlar. Yerlerinde ben olsam Güler, Kesikbaş ve Küpeli kadar mütevazı olamazdım, açık söyleyeyim. Bu cümleleri onları eleştirmek için yazmıyorum, derdim tespitte bulunmak..."

Hakkı Kutlu'nun "Sanayiciden belediye başkanı olur mu?" yazısının tamamını bu linke tıklayarak okuyabilirsiniz... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@