Han ilçesi de Büyükerşen'i görmüş oldu!

Yeniden aday olacağını açıklayan Yılmaz Büyükerşen'in uzun süredir ziyaret etmemekle eleştirildiği merkez dışındaki ilçelere yaptığı şaşırtan ziyaretler devam ediyor...

SİYASET 17.08.2023, 13:30 17.08.2023, 15:01
Han ilçesi de Büyükerşen'i görmüş oldu!

Yeniden aday olacağını açıklayan ve 86 yaşında yeniden aday olması kamuoyunda tartışılmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in diğer CHP'li belediye başkanları ile yapmaya başladığı merkez dışındaki ilçe ziyaretleri ve belediye başkanları buluşmaları devam ediyor. 

Mahmudiye ve Seyitgazi'den sonra Han ilçesine de gitti

"Belediye başkanları buluşmaları" ile geçtiğimiz günlerde Mahmudiye ve Seyitgazi ilçelerini ziyaret eden Yılmaz Büyükerşen, son olarak aynı vesileyle Han ilçesini de ziyaret etti, Han sakinleri Büyükerşen'i karşılarında görünce şaşırdı. 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçede Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı'nın ev sahipliğinde yapılan toplantıda ilçede yapılacak çalışmaların görüşüldüğü belirtildi. 

Toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Tepebaşı Belediye Başkan Vekili Erdoğan Aydoğmuş katıldı.

Toplantı sonrasında Büyükerşen ilçede dolaştı, vatandaşlar ve ilçe esnafı ile sohbet etti, uzun süre sonra Büyükerşen'i ilçelerinde karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

Dönüşte Seyitgazi'ye yine uğradı, yine şaşırttı

Büyükerşen'in dönüş yoğunda Seyitgazi ilçesine bağlı mahallelere de uğradığı ifade edildi. 

Diğer ilçeleri de ziyaret edecek mi?

Şimdiye dek Mahmudiye, Seyitgazi ve Han ilçelerini ziyaret eden Büyükerşen'in belediyeleri CHP'li olmayan diğer ilçeleri de ziyaret edip etmeyeceği merak ediliyor. Diğer ilçelerdeki vatandaşlar da, Büyükerşen'i ilçelerinde görmek istediklerini, sorunlarını ve taleplerini birebir kendisine iletmek istediklerini ifade ediyor. 

Toplantı sonrası ilçede yürüyüş yapan belediye başkanları, ilçe esnafı ve vatandaşlardan büyük ilgi gördüler. Birlikte keyifli anlar geçiren başkanlar, Han ilçesinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesiyle birlikte hayata geçirilen lavanta bahçesini ziyaret ettiler. Dönüş yolunda ise Seyitgazi ilçesine bağlı mahallelere de ziyaretlerde bulunarak vatandaşın sesine kulak verdiler. Eskişehirli belediye başkanları birlik ve beraberlik içerisinde hizmet vermeye devam edeceklerini belirttiler.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@