Hani herkese iki ev ve traktör bedavaydı?

Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir mitinginde bu defa da "Herkes ev sahibi olacak" vaadinde bulundu. Bu sözler Kılıçdaroğlu'nun 2019 seçimlerindeki "Herkese iki ev bedava", "Çiftçilere bedava traktör" gibi vaatlerini ve sonrasında CHP'li Özgür Özel'in "Çarpıcı olsun diye bedava traktör vaat ettik" açıklamasını akıllara getirdi.

SİYASET 25.04.2023, 17:36 25.04.2023, 18:12
Hani herkese iki ev ve traktör bedavaydı?

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Eskişehir mitingine katıldı. 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Eskişehir'in Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, bu defa da "Herkes ev sahibi olacak" vaadinde bulundu. 

Kılıçdaroğlu, "O parayı Bay Kemal bulacak, herkes ev sahibi olacak. Hiç kimse endişe etmesin" dedi. 

Kılıçdaroğlu depremzedelere bedava ev vaadi sonrasında, Eskişehir'de de "Herkes ev sahibi olacak" vaadinde bulunurken, bu vaadi Kılıçdaroğlu'nun 2019 yerel seçimleri öncesinde "CHP'ye oy verenlere iki ev bedava", "CHP'ye oy verenlere bedava traktör", "CHP'ye oy verenlere bedava ticari taksi" gibi vaatlerini ve reklamlarını akıllara getirdi. 

Kılıçdaroğlu bu vaatler ve reklamlar nedeniyle daha sonra çok eleştirilmiş ve reklam seçim sonrasında CHP'nin ve CHP'lilerin hesaplarından kaldırılmıştı. 

Özgür Özel'den itiraf gelmişti: Çarpıcı olsun diye bedava traktör vaat ettik

Seçimler sonrasında CHP'li Özgür Özel, bu vaatlerle ilgili bir soruya "Çarpıcı olsun diye bedava traktör vaat ettik" cevabını vermesi de çok konuşulmuştu. 

Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir mitingindeki "Herkes ev sahibi olacak" vaadi ve diğer vaatleri de 2019'daki o vaatlerini akıllara getirdi. 

Eskişehir mitinginde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in konuşmalarının ardından Millet İttifakı'nın Eskişehir milletvekili adayları platforma çıkarak fotoğraf çektirdi.

2019'daki seçimlerde yayınlanan ve daha sonra CHP hesaplarından kaldırılan o reklamlardan birini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@