banner163

Harun Karacan'dan TEB'e ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Türk Eczacıları Birliği yönetimini ziyaret etti... Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Yücel Yenilmez de ziyaretle ilgili bir paylaşımda bulundu.

SİYASET 27.01.2021, 17:57 27.01.2021, 18:07
Harun Karacan'dan TEB'e ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Türk Eczacıları Birliği yönetimini ziyaret etti. Karacan, ziyarette Türk Eczacıları Birliği  Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Yücel Yenilmez ve yöneticilerle bir araya geldi. 

Ziyarette, Karacan, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz.Oğuz Ekincioğlu, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney ve Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Yücel Yenilmez ile bir araya geldi.

Yücel Yenilmez de ziyaretle ilgili sosyal medyada bir paylaşımda bulunarak, "AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Sevgili Harun Karacan Birliğimizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim" dedi. 

Yücel Yenilmez, Harun Karacan'ın ziyaretinin Türk Eczacıları Birliği'nde de kendisine ilk ziyareti olduğunu belirterek, Karacan'a eczacıların beklentileri ve taleplerini aktardıklarını ifade etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@