Hasan Burgaz'dan Büyükşehir'e: Servisçiler Odası'nı unuttunuz mu!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin servis araçları plakası ihalesine AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz'dan çok konuşulacak bir tepki geldi...

SİYASET 10.05.2021, 19:58 10.05.2021, 20:13
Hasan Burgaz'dan Büyükşehir'e: Servisçiler Odası'nı unuttunuz mu!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 75 adet daha S plakayı 10 yıl süreyle kiralamak için ihaleye çıkmıştı. medyamidas.com yapılacak ihaleyi 22 Nisan'da "Eskişehir Büyükşehir plakalar için ihaleye çıkıyor" başlıklı özel haberiyle kamuoyuna duyurmuş, ihaleyle ilgili sosyal medyada da bazı tartışmalar ve eleştiriler olmuştu. 

Daha sonra iptal edilen ihale için yeni belirlenen tarihi ve 26 Mayıs'ta yapılacağını medyamidas.com bugünkü özel haberiyle de kamuoyuna duyurmuştu. 

Hasan Burgaz'dan tepki geldi: Gerçekten ihtiyaç var mı? 

Söz konusu ihaleyle ilgili AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan çok konuşulacak bir tweet geldi. 

medyamidas.com'un haberini paylaşan Hasan Burgaz tweet'inde "Gerçekten ihtiyaç var mı? Servisciler Odası ile tek bir diyalog kurmadan kapalı kapılar ardında alınan karar ile dayatmadan vazgeçin!" ifadelerine yer verdi. 

Büyükşehir Belediyesi'nin S plaka ihalesiyle ilgili tüm detayları özel haberimizden okuyabilirsiniz... Okumak için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@