banner163

Hasan Burgaz'dan çok konuşulacak Kalabak paylaşımı!

CHP İl Başkanı Recep Taşel'in Kalabak su ile ilgili AK Partilileri suçlayan açıklamaları sonrasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz'dan çok konuşulacak bir paylaşım geldi. 

SİYASET 25.09.2021, 18:23 25.09.2021, 18:28
Hasan Burgaz'dan çok konuşulacak Kalabak paylaşımı!

CHP İl Başkanı Recep Taşel'in Kanal 26'daki "Kalabak su ile uğraşmayın" açıklamaları sonrasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Recep Taşel, AK Partililerin Kalabak suyun marka değerini aşağı çektiğini iddia ettiği açıklamalarda bulundu.

Hasan Burgaz: Aylarca randevu için kapısında beklediğiniz yöneticilerin beceriksizliği!

Hasan Burgaz paylaşımında, "KALABAK ile ilgili yaşanan sorunlarda yönetemeyen iradeye tek laf edemeyenlerin marka değeri üzerinden duygu kasması ne kadar traji komik. Kalabağın marka değerine en büyük zarar veren aylarca randevu için kapısında beklediğiniz yöneticiler ve yöneticilerinizin BECERİKSİZLİĞİDİR!" ifadelerine yer verdi. 

Eskişehir'in markası Kalabak, skandal olaylarla gündeme geliyor

Kalabak su pandemi döneminde tarihi geçmiş damacanaların halen kullanıldığı skandalı ile Türkiye gündemine oturmuş, sonrasında damacana içlerinde çıkan plastik gibi maddelerler de gündeme gelmiş, son olarak da bir damacana içinde kirli hortum bulunması ile yine Türkiye gündemine oturmuş, konuyla ilgili dava açılmış ve ESKİ Genel Müdürlüğü'nün açtığı idari soruşturmada da dört çalışanın işine son verildiği açıklanmıştı.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@