banner163

Hasan Burgaz'dan Kazım Kurt'a öyle bir cevap geldi ki! "Takdir kamuoyunun"

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Dede Korkut Parkı ile ilgili sözlerine AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan cevap! "Takdir kamuoyunun..."

SİYASET 01.06.2022, 00:15 01.06.2022, 00:26
Hasan Burgaz'dan Kazım Kurt'a öyle bir cevap geldi ki! "Takdir kamuoyunun"

Eskişehir'e Türk Dünyası Vakfı'nın kazandırdığı Dede Korkut Parkı ile ilgili, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un akıl almaz ve tepki çeken açıklamaları devam ediyor. 

Kazım Kurt: "Dede Korkut Parkı güzel bir park değil, eski hali daha güzeldi"

Kazım Kurt'un son olarak yaptığı açıklamada, "Dede Korkut Parkı güzel bir park değil. Daha güzel olabilirdi. O parkın eski hali daha güzeldi. Dede Korkut Parkı’nın bakımını bizim ekiplerimiz daha düşük bir bedele ve daha profesyonel bir şekilde yapabilirler" demesi şaşkınlıkla karşılanırken, AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan Kurt'un bu açıklamasına manidar bir cevap geldi... 

Hasan Burgaz paylaştı: "Eski hali daha güzel demek akıl tutulması cidden.! Takdir kamuoyunun.."

Kazım Kurt'un sözlerini paylaşan Hasan Burgaz, Dede Korkut Parkı'nın yapıldığı Vilayet Fidanlığı'nın eski halini ve yeni hallerini gösteren fotoğraflarla birlikte, "Kazım bey büyük ihtimal eski halini hatırlamıyor ve bilgi sahibi olmadığı aşikar..! Değilse eski hali daha güzel demek akıl tutulması cidden.! Takdir kamuoyunun…" dedi. 

"Sorumlu olduğunuz parkların son hali hiçte profesyonellik emaresi sergilemiyor"

Hasan Burgaz sonraki paylaşımında da, "Ayrıca parklara daha profesyonel bakmak noktasında ki söyleminize ithafen aşağıya link bırakıyorum. Sorumlu olduğunuz parkların son hali hiçte profesyonellik emaresi sergilemiyor..!" ifadelerine yer vererek, bugün medyamidas.com'da da yer alan ve Odunpazarı Belediyesi'nin parklarındaki bakımsızlığı gözler önüne seren haberi hatırlattı. 

İşte o haber... Odunpazarı Belediyesi'nin parklarının halini görmek için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@