Hasan Burgaz'dan Recep Taşel'e tanıtım atağı!

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel'in twitter'daki paylaşımlarını alıntılayan AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'ın verdiği yanıtlar çok konuşuluyor...  

SİYASET 14.07.2021, 09:20 14.07.2021, 09:32
Hasan Burgaz'dan Recep Taşel'e tanıtım atağı!

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel ile AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz arasında twitter'da çok konuşulan bir atışma yaşandı.  

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın Eskişehir'deki trafik sorunu ile ilgili son açıklamasına göndermede bulunduğu bir paylaşımda bulundu. Taşel, paylaşımında, "Eskişehir’de trafik sorunu için; iktidar temsilcileri; “bırakın da biz yapalım” demiş. Elinizden tutan mı var? İşte yakıcı sorunlarımız: Kuzey-Güney Çevre Yolu, İlçe bağlantı yolları(Ölüm yolları), İç hat uçuşları, Liman demiryolu bağlantısı, Hasanbey-EOSB demiryolu" ifadelerine yer verdi.

Burgaz'dan yanıt: Ne zaman sizi kendi belediye başkanlarınız dikkate alırsa... 

Taşel'in bu paylaşımına AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz'dan dikkat çekici bir yanıt geldi. Taşel'in paylaşımını alıntılayan Hasan Burgaz twit'inde, "Değerli Başkanım; Ne zaman sizi kendi Belediye Başkanlarınız dikkate alır ise biz de söylediklerinize o zaman bir bakarız..! Bu arada şehir gündemine ilişkin çok geriden geliyorsunuz!" dedi. 

Taşel: Teşekkür ederiz... 

Hasan Burgaz'ın bu paylaşımı sonrasında Recep Taşel, "CHP Eskişehir Örgütü olarak güçlü yanlarımızdan biri de, Ak Parti seçmenlerine rahat ulaşıyor olmamızdır. Paylaştığımız tvitlerimizi alıntılayıp seçmenlerine ulaştıran ve bu vesile ile düşüncelerimizin yaygınlaşmasına katkı sunan iktidar temsilcilerine teşekkür ederiz :)" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu. 

Hasan Burgaz durur mu: Biz senin bu halinden memnunuz... Tanısın millet, 3-5 beğeni ile olmaz  

Hasan Burgaz'dan bu sözlere de çok dikkat çeken bir yanıt geldi. Taşel'in sözlerini yine alıntılayan Hasan Burgaz, "Sen yeterki böyle şeylerden mutlu ol Başkan! Biz senin bu halinden memnunuz.. Merak etme sana da destek çıkar, tweetlerini de yürütürüz. Tanısın millet öyle 3-5 beğeni ile olmaz! Teşkilat bizde

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@