Hatipoğlu 40 yıllık AK Partili gibi konuştu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, parti teşkilatında yoğun katılımlı bir toplantı ile karşılandı, Hatipoğlu 40 yıllık AK Partili gibi konuştu.

SİYASET 20.11.2023, 16:16 20.11.2023, 16:46
Hatipoğlu 40 yıllık AK Partili gibi konuştu

AK Parti İl Başkanlığında, AK Parti'ye katılan Nebi Hatipoğlu için "hoş geldin" toplantısı düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısına AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez, Prof.Dr Ayşen Gürcan ve Nebi Hatipoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve çok sayıda partili katıldı.  

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan,"Nebi bey, kendisine yeni yol açmak adına, yol yakınken AK Parti ile yol arkadaşlığı yapmak üzere gelmiştir. Recep Tayyip Erdoğan ile yürüyen yorulmaz. AK Parti sığınılacak en iyi limandır. Yeni yol haritamızı belirleyip hedefe koşacağız. Sefer bizden zafer Allah’tandır. Bu yoldan dönmek yok" dedi ve günün anısına Nebi Hatipoğlu’na “Lider’in Hikayesi” adlı kitabı hediye etti.  

"Nebi kardeşime bu yolculukta bize katıldığı için teşekkür ediyorum"

Fatih Dönmez, Nebi Hatipoğlu'nun AK Parti'ye katılması ile Eskişehir'e birlikte hizmet edeceklerini belirterek, "AK Parti, 21 yılda enerjiden ulaşıma, eğitimden sağlığa, sanayiden tarıma kadar birçok alanda daha önce hayal bile edilemeyen birçok projeyi hayata geçirmiş bir partidir. Bunu sadece merkezi hükümetin yatırımlarıyla sınırlandırmak da doğru değil. Birçok kentte AK Parti belediyeleri hizmet ediyor. Önümüzde bir seçim daha var. Nebi kardeşime bu yolculukta bize katıldığı için teşekkür ediyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz artarak sürecek" dedi. 

"Milli bir duruş sergiledi"

Prof.Dr. Ayşen Gürcan da, Nebi Hatipoğlu'nun çok doğru bir karar verdiğinin altınız çizerek, bu tavrıyla milli bir duruş sergilediğini ifade etti. Gürcan, "Bugünü başlangıç kabul ediyoruz. Vira bismillah diyerek çalışmalara başlıyoruz" diye konuştu. 

"Eskişehir’i AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak boynumuzun borcu olmalıdır"


AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu da, “Güzel Eskişehir’imiz beceriksiz ve sadece bahane üreten bir yönetimin altında ne yazık ki günden güne eriyor. Kendinizi doğru anlatıp, vatandaşlarımızın gönlüne girip bu seçimi almak, Eskişehir’i AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak boynumuzun borcu olmalıdır" dedi. 

"Eskişehir’i AK Parti Belediyesi yapacağız"

Hatipoğlu, "Geçenlerde yeni seçilen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ‘Elimizdeki 3 büyükşehir belediyesindeki oylarda gerileme var’ demişti. Bu belediyelerden birincisi Eskişehir. Allah’a şükürler olsun vatandaşlarımız da artık bunlara ‘yeter’ diyor. Çok çalışacağız, yorulmayacağız. Eskişehir’i AK Parti Belediyesi yapacağız. Bu konuda önce Allah’a sonra da sizlere güveniyorum dava arkadaşlarım” dedi.

AK Parti'nin Büyükşehir'i kazanacağını ve Eskişehir'in eskiden olduğu gibi Bursa'nın önüne geçen bir şehir olacağını söyleyen Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspor'u da eski günlerine döndüreceklerini, kulübü şirketleştireceklerini söyledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@